Šta je novo?

Asus Xonar DX (par pitanja)

IvaNftw

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2008
Poena
375
Planiram da kupim ovu karticu,ali imam par pitanja. Interesuje me podrshka za asio,zatim latencija,prilikom realtime snimanja (sviram gitaru,prikljucena u line in ili mic) programi koje koristim guitar rig,amplitube,cubase i josh par. Googlao sam malo,medjutim nashao sam bash stare teme gde se spominju latencije od 2 sekunde,sto je bash mnogo. Nadam se da neko od chlanova benchforuma ima gorepomenutu karticu,i da ce mi pomoci :) btw na staroj Crative live 24bit (koja je riknula pre par sati posle 7 god RIP :( ) sve je funkcionisalo relativno dobro. Pomagajte :D

Da ne otvaram novu temu.

Zanima me da li je resen problem sa drajverima ove kartice za win7 x64, tj da li sve radi bez bagova i ostalih gremlina?? Kartica bi mi sluzila samo za reprodukciju zvuka. :wave:

Ja posedujem D1 koja je inace ista kartica samo za drugi slot, koristim je na W7 x64 vec oko pola godine, i sve radi lepo. Cenim da su isti driveri, a i da nisu, sto bi jednu unapredjivali a drugu ne, a cak i da je ovo u pitanju, prvo bi dosla DX na red posto je mnogo zastupljenija od D1.

a za sta inace sluzi?

Pa hteo sam da kazem da bi samo pustao muziku, ne zanima me beat making ili ostale stvari za koje jos verovatno moze da posluzi.

@ Supreme.50

Ok, hvala. Posto sam na netu nasao samo o problemima sa njom, mada su svi postovi iz 2009-e.

Nazad
Vrh Dno