Šta je novo?

Asus Xonar dx 7.1 i Razer Tiamat 7.1 (razer surround)

eXVeRiTo

Cenjen
Učlanjen(a)
23.01.2012
Poena
159
Dobro vece
Imam zvucnu karticu Asus Xonar dx 7.1 i slusalice Razer Tiamat 7.1 i skinuo drajver za slusalice Razer Surround

Posto igram igrice,najvise CS GO,zanima me kako da podesim slusalice kako treba...JEr ne osjenjujem bas tacno odakle mi zvuk dolazi tj pucanje i koraci..

Pa ako mi mozete pomoci kako sve da podesim (drajver od Asus Xonar i ostalo).

Hvala puno

Oce li mi ko pomoci da sredim ovo sve kako treba...:/

Tesko da puno ovde ljudi ima tu kombinaciju, tako da sumnjam da ces dobiti neku konkretnu pomoc. Bazaj malo po Google-u, vise ce ti pomoci.

Guglao sam,podesavao,al mi nije poslo za rukom.
Al' dako mi neko pomogne da sredim to...
Makar zvucnu na 7.1 da sredim sve kako treba itd,pa cu onda nekako slusalice sredit

Umesto asusovog drajvera sa sajta ubaci ovaj drajver za Xonar modele. http://maxedtech.com/asus-xonar-unified-drivers/

A sto se tice podesavanja moras sam da nadjes nesto u programu posto ja trenutno ne mogu da pogledam, nije mi ubacena zvucna na sistem.

Nisam bas skapirao u cemu je problem, jel ti mesa zvukove ili ne cujes dovoljno jako ili sta ? Nece ti nesto specijalno znaciti 7.1 u slusalicama jer one nikad ne mogu realno da prenesu taj dozivljaj kao i pravi 7.1 sistemi, sve je to simulacija.

EDIT:
Kad ubacis ove drajvere probaj ovo:

Nisam gledao celo ali mozda je to to.

Poslednja izmena:
Ja sam na starim sluskama i karticama mogao da odredim skoro tacno gde je ko,sta,... To sto ti hoces da znas na kom je neko stepeniku je druga stvar :D

Nazad
Vrh Dno