DarkNinja
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.09.2005
- Poena
- 319
Pa zar ti zaista misliš, da će asusovi "stručnjaci" proektovati laptop, samo zahvaljujući svojim, dobrim i lošim, iskustvima?! Ti ne bi "kupio" komp od jake konkurencije i malo "čeprkao"...
Ako malo bolje pogledaš unutrašnjost toshibe, della il' compaqa... videćeš da su po rasporedu komponenti +/- 1:1! Još nešto, zar zaista misliš da asus ne kopira nekog od njih, kao i oni njega? Pa sesti se kad je asus počeo da proizvodi dvd-rw, kome je poverio posao? Pioneeru! Zvučne karte? Creative! ASUS ipak zna šta radi!?
Ja te ne osporavam već prosto pričamo... diskurujemo! Kad se neko odluči na kupovinu laptopa sigurno da taj laptop treba da ostavi, sem impesivnih karakteristika, i impresivan dizajn (kvalitet) i završnu obradu sa odličnom ocenom!
TAKO DA SE SVE U SVEMU SLAŽEMO U NEKIM STVARIMA...
Ne mislim da treba kupovati samo asus, samo trenutno sa cenom asusa, kupim 1ipo asus sa istim karak. kao toshiba po ceni toshibe!
Ma oke, forumi i sluze za razgovore.
Moze neko da kopira sta i kolko hoce ali nije to-to, mislim dzabe njemu gotov proizvod kad sutra nezna kako da ga unapredi zato npr nisam jos video toshibu sa sis cipset-om(neka me ispravi neko ako gresim; ovo se ne odnosi na toshibe pre 100 god kada je sis grafika bila ko i ostale integruse pa je zavrsavala posao).
Na kraju krajeva, kad padne mrak zna se ko kosi a ko vodu nosi.