Šta je novo?

Asus X501A problem

Mikica86

Cenjen
Učlanjen(a)
23.12.2009
Poena
160
Pozdrav svima, imam jedan problem sa navedenim lap topom ... Naime, Pri paljenju lap topa, cuje se zvuk cooler-a, ali ekran se ne pali, a ne cuje se ni zvuk windows-a ... Lampice svetle ...
Lap top nije paljen jedno 2 meseca, a zadnji put kad je radio, nije bilo nikakvih problema ...
Ima li neko ideju sta bi mogao da bude problem ? :smash:

Postoji mogucnost da je graficka izbrojala poslednje dane.
ako imas neki monitor probaj da ga ukljucis na racunar ako imas sliku na monitoru onda je flat kabal (kabal koji povezuje graficku i ekran)
Javi sta si uradio :type:

Postoji mogucnost da je graficka izbrojala poslednje dane.
ako imas neki monitor probaj da ga ukljucis na racunar ako imas sliku na monitoru onda je flat kabal (kabal koji povezuje graficku i ekran)
Javi sta si uradio :type:
Izgleda da nisam te sreće ... Povezao sam ga sa monitorom putem VGA kabla, i ništa ... Ne daje sliku ... Znači grafa ošla u večna lovišta ? U svakom slučaju, puno hvala na odgovoru ... I ako smem da pitam koliko bi otprilike koštala zamena grafičke na njemu ?

Zna tako da se ponasa i ako je memorija , izvadi jedan stap i ostavi ovaj drugi ili ako imas samo jedan stap izvadi njega i pokusaj drugi od komsije ili u servisu..

Ok, hvala na odgovoru... Pokusacu i sa memorijom, samo, moracu da sacekam ponedeljak ... Iskreno se nadam da je memorija... Javicu sta se desilo ... :smash:

Poslednja izmena:
ako nemas neko minimalno iskustvo sa sklapanjem i rasklapanjem lap topova nepreporucujem ti bas ni da ga sam otvaras. Mada u sustini i nije tesko :D

Nazad
Vrh Dno