Šta je novo?

ASUS X1950pro 256mb OC

Stivi

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2005
Poena
309
Interesuje me koliko smijem da Klokjem ovu graficku karticu , pokshavao sam sa AtiToolsom ali neuspjeshno, a sa RivaTunerom je sve ok.

Dakle interesu je me misljenje ili iskustvo nekoga ko je imao ovu karticu koliko je ok da stavim klokove za svakodnevnu upotrebu , trebutno radi na 600/1400 , oc sam je do 650/1600 (nisam pokusavao vishe od ovoga) i radila je stabilno ali ne znam smijem li je drzati na te klokove stalno

ps. i vash savjet dal da fiksiram brzinu coolera ili da ostavim na ''auto'' , jer koliko sam primijetio u podesavanja cooler radi sa 20% snage sve do temp. 70c tek kasnije se povecava brzina 30-40-50%......

Tvoj overklok mi ne izgleda ekstreman, i ako ti je kartica stabilna (probaj je sa Crysis-om i sa Furmark testom) onda neces imati problema. Sto se tice ventilatora, stavi ga na malo vise obrtaja jer si ipak overklokovao karticu. Ako ti RT ne dozvoljava da napravis detaljan profil ventilatora (na kojoj temperaturi ce ti biti koja brzina) onda stavi na nekih 60-70% fiksno u zavisnosti da li ti je jako bucan ventilator. Ja sam imao 1950pro i jako me je fino sluzila kartica.

to je odlican OC

Interesuje me koliko smijem da Klokjem ovu graficku karticu , pokshavao sam sa AtiToolsom ali neuspjeshno, a sa RivaTunerom je sve ok.

Dakle interesu je me misljenje ili iskustvo nekoga ko je imao ovu karticu koliko je ok da stavim klokove za svakodnevnu upotrebu , trebutno radi na 600/1400 , oc sam je do 650/1600 (nisam pokusavao vishe od ovoga) i radila je stabilno ali ne znam smijem li je drzati na te klokove stalno

ps. i vash savjet dal da fiksiram brzinu coolera ili da ostavim na ''auto'' , jer koliko sam primijetio u podesavanja cooler radi sa 20% snage sve do temp. 70c tek kasnije se povecava brzina 30-40-50%......

s obzirom da se ta karta slabo klokuje,
mada tvoj model ima odlican hladnjak,
mogu ti bez obzira na to reci da je to super
:type:

Vrh Dno