Šta je novo?

ASUS WX-Lamborghini Wirless Mouse

pinocio

Slavan
Učlanjen(a)
19.01.2009
Poena
485
Da li neko od vas zna,postoji li u Srbiji mesto,gde moze da se kupi ovaj mis!?

http://www.excaliberpc.com/599043/asus-wx-lamborghini-wirless-mouse-white.html

lamborghiniwhite.jpg

Znaciiii... niko mi ne moze pomoci!? :wall:

u altiju i kimteku nema, vidi dal moze gigatron da ti nabavi ;)
nema na cemu ;)

Ne bih da kritikujem tudju kupovinu (ali cu ipak to uciniti:) ) ali mi se cini da je vx6 debelo precenjen netbuk.
Eto morao sam to da skinem sa duse :D

I? Kako se pokazao na testovima? :)
Mislim, pre svega u igrama...? ,)

I? Kako se pokazao na testovima? :)
Mislim, pre svega u igrama...? ,)

Neces verovati,ali nisam radio nikakva testiranja :)
Jednostavno sam ga ukljucio i poceo raditi s njim,najnormalnije kao i sa bilo kojim drugim misem.
Kao sto vec rekoh,najvise sam ga kupio zbog netbooka,za koji je i namenjen.Ponasa se skroz ok,pokriva mi celu dnevnu (koja i nije mala) sa dometom,radi i po staklu (sto je meni licno bilo bitno),jedino mi deluje malo nezno,tj. plasim se da ukoliko bi ispao,vise nista ne bi ostalo od njega,jer kompletna gornja (beli deo) maska mu se skida da bi se menjala baterija.A ta maska se kaci posle malim zabicama,nesto poput onih na poklopcima Nokia mobilnih telefona,tako da... plasim se pucanja istih.Inace,garancija je 24 meseca.

Jedna slika govori vise od 1000 reci: ;)

picture.jpg

Poslednja izmena:
I kako se pokazao sad kad ga imas vec neko vreme? :) Mene posebno interesuje preciznost, odziv i koliko mu "drzi" baterija(mesec dana, dva, pet)?

Vidi... i ne koristim ga nesto preterano,jer sam poslednjih dana baziran na stoni komp.I pre svega,skroman sam korisnik,tako da ne znam koliko ce ti moji podaci biti pravi pokazatelj stvari.Dosta je brz odziv,dosta precizan.Mozda je malo u pocetku zbog samog dizajna nezgodan za rad,ali sam se brzo privikao.Baterija je jos uvek ona njegova sto sam je dobio... ne znam sta bih ti jos rekao... na kompu koristim MX 518,i u radu ne vidim apsolutno nikakvu razliku izmedju ta dva misa,jedino sto ovaj Asusov imajos vecu slobodu kretanja

Kada smo vec kos Asusovih miseva, je l koristio neko GX800, kakvi su utisci? Svidja mi se kako su postavljeni back/forward tasteri....

Da se nadovezem na temu... :smoke:
KUPIO sam i ja danas Lambordzinija, WHITE edition. :-devil-:
Misonja izgleda ekstra, elegantno...
Lako se skida gornji deo maske, a jos lakse vraca, posto ima magnet sa donje strane i kada primaknes gornji deo ka donjim, maltene se maska namesti u pravom polozaju, vase je samo da je malo pogurate ka napred i to je to. :whip:
Skrol tockic u obliku sportske gume se ne cuje pri skrolovanju, levi i desni tasteri se vrlo malo cuju pri kliktanju.
Jedino je malko manji za moju ruku, ali nemam zamerke.

Imam sledece pitanje:
- Da li njemu plavo svetlo sa prednje strane svetli samo kad se mis upali dole na dugme i posle svetli non-stop ili kao sto je u mom slucaju uopste ne svetli?
- Drugo, kako mu se podesava Dpi? Nisam bas razumeo ono sto pise u uputstvu... :cuss:

Poslednja izmena:
Vrh Dno