Šta je novo?

ASUS W222s podesavanja

Arko986

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2006
Poena
319
Pozdrav,

Voleo bih da oni koji imaju ovaj monitor iznesu svoja podesavanja slike (rgb, contrast, brightness, sharp, color temp.... sve sto moze da se podesi) i sve to u cilju pronalazejna najbolje kombinacije. Ja imam malih problema oko podesavanja, naime u standard modu nekako sve je mutno, maglasto, dok u teatre i scene je OK ali malo prejako zraci pa smeta ocima a contrast i brightness ne pomazu.. samo "umrtve" sliku.

Edit:

I da... kako da "ukinem" onu crnu traku sa gornje i dolnje strane kada gledam neki film... mislim glupo je gledati 16:10 film na 16:10 monitoru sa tim trakama... kako da razvucem sliku??

Poslednja izmena:
Ja kad sam ga kupio, prva dva dana mi je bilo teško da se naviknem na boje, na Standard sam probao ručno sam da podesim ali ni to mi se nije svidelo, sada a i u zadnjih mesec dana sam na Night View Mode i u njemu sve radim osim u igrama gde uključim Game Mode. Tako mi je najbolje i zadovoljan sam.
A crne trake...nisam neki ekspert po tom pitanju ali mislim da je to tako svima, odnosno da niko ne može da ima full sliku bez tih crnih traka, uglavnom WS filmovi a takvih je 98%, imaju vrlo malu crnu traku gore i dole, da nemaš wide ekran i 16:10 , bilo bi još više crnila. Mislim da možeš u playeru da uključiš da ti razvuče ali šta ja znam....probaj...

Nazad
Vrh Dno