Šta je novo?

Asus Vw222s 22''

DaveKowlaski

Slavan
Učlanjen(a)
24.01.2007
Poena
319
Nema DVI ali mu je cena MMMMMMM........vredi li???Ima li ko?Malo Screen Shots itd ako nije problem ako jeste ok brisite post:D

Jeste primamljiva cena ali za nekih 30e vise imas MW koji ima DVI a i sam znas da DVI daje bolju i cistiju sliku za nekih 5-10% u proseku.

Poslednja izmena:
Ja imam vw222s i prezadovoljan sam sa njim! Uzeo sam ga pre par dana i ne mogu da se odvojim od njega ;) Sve karakteristike su mu do j..., a nedostatak DVI-a i nije neki nedostatak ako mene pitash! 22'' wide je pravo reshenje, za sada! Duzhi je za nekoliko cm-a od 19'' a shiri je dosta tako da je meni dovoljan! Preporuka (ako ga nadjesh negde u bg-u, ja sam jedva nashao)

a koja mu je cena ?

Ja sam ga uzeo pre 10-tak dana i prvi dan mi riknulo dugme na monitoru(dugme +,posle jedno 20-30 stiskanja).Odneo sam ga u Kimtec na reklamaciju(posto su oni uvoznici za ovaj mon.) i posle par dana dobio obavestenje da dodjem da uzmem drugi monitor.Ja dodjoh,ostao im jos jedan model,pitao ljude dal mogu da pogledam taj primerak da nema mrtvih pixela, oni izadjose u susret , otvorismo monitor , probali i eto mrtvaka.Posto sam alergican na mrtve pixele(odnosno bar ne volim da ih imam bar kad kupim nov monitor),nisam hteo da uzmem bas taj primerak i sad cekam da stigne nova tura monitora(rekose da bi trebalo dda dodje u ponedeljak).Eto malo negativnog iskustva sa ovim monitorom ali pretpostavljam da se slicne stvari desavaju i sa drugim markama(desi se).Inace za tih nekoliko sati koriscenja monitora sem probijanja svetla na gornjoj i donjoj ivici (ali u granicama normale) ,nikakvih ostalih zamerki nisam imao.

Nazad
Vrh Dno