Šta je novo?

ASUS VW193D-B

AnF1elD

Cenjen
Učlanjen(a)
10.09.2010
Poena
154
Drugari,imam jedan problem. Dizao sam system,sa Xp-a na Windows 7. Odradio sam sve sto treba da se odradi posle instalacije samog windowsa. Ali desilo se to da monitor nece da prihvati svoju rezoluciju koja je 1440x900. Kada bih postavio tu rezoluciju pisalo bi mi "OUT OF RANGE" na ekranu. Pokusavao sam na sve nacine ali bezuspesno. Pokusavali su i drugi,ali nisu ni oni uspeli. Inace drajveri su instalirani,da ne pomislite da je zbog toga. i odradjen je poslednju update. Ali opet ista prica. Da li neko zna u cemu je problem?
Pozdrav,i hvala u napred. :wave:

Poslednja izmena:
iskreno ne znam u cemu je konkretno problem, jer i ja imam asus 19", ali ona bolja verzija, sa zvucnicima i boljim kontrastom. Ali taj mi se problem nije javljao, osim da ponekad kada palim racunar, monitor nece da se upali, pa gasim komp, pa vadim kabal iz graficke pa ponovo stavljam, i palim i onda hoce.

ali ovo je verovarno do pocesora samog monitora, iskreno probaj da stavis na neki drugi komp koji ima isto win 7, vidi da li ce se isto desavati, jer ovo ne bi trebalo da bude problem, osim ako je problem do obrade slike u samom monitoru onda je druga prica.

Nazad
Vrh Dno