Pa za razliku u ceni nisam siguran ali mislim da je asus malo skuplji.Safir bi trebao da bude brzi posto radi na 500/325 i ima overdrive opciju gde bi trebao da radi na 535 cini mi se.Dok asus radi na standardnih 500/300 ali zato ima VIVO pa ti odluci sta ti je potrebnijezmaj011 je napisao(la):Kolika je razlika izmedju Asus 9600xt i Sapphire 9600xt
Ogi. je napisao(la):Ma sta pricas bre ti vise o tim primercima!!!!!!!!
Da znas da si mi se vise smucio sa tom pricom. Ali stvarno!
Pa kartica je kartica, po tebi je kupovina smrdljive graficke kartice umetnost.....
Kada se prave te kartice, valjda se napravi milion istih komada, sta ti znaci to "zavisi od primerka" sto NON STOP pricas?
Šta se buniš, zaista je tako. Razlika u nivou maksimalnog overkloka između dva primerka Radeon 9600 XT kartice istog proizvođača može iznositi i 100 MHz, što svakako nije malo.Ogi. je napisao(la):Ma sta pricas bre ti vise o tim primercima!!!!!!!!
Da znas da si mi se vise smucio sa tom pricom. Ali stvarno!
Pa kartica je kartica, po tebi je kupovina smrdljive graficke kartice umetnost.....
Kada se prave te kartice, valjda se napravi milion istih komada, sta ti znaci to "zavisi od primerka" sto NON STOP pricas?
zmaj011 je napisao(la):Kolika je razlika izmedju Asus 9600xt i Sapphire 9600xt
Ogi. je napisao(la):Kako ja da proverim kada sutra budem uzeo Asus 9600xt da je TO TO ?
Voodoo_NBGD je napisao(la):jeste, ali svhs konektor i provodnici do njega nisu...![]()
M3 je napisao(la):Nikakva , sve zavisi kakav te primjerak zavati...
Da li se kupon nalazi u svakoj kutiji 9600xt kartice i ako je odgovor pozitivan, postoji li neki nacin na koji bi ljudi sa nasih prostora mogli da dodju do ove igre?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari