Šta je novo?

ASUS VivoTab Note 8

Uskoro ce se u Srbiji u prodaji pojaviti ASUS VivoTab Note 8.
Osnovne karakteristike:
- IPS ekran dijagonale 8", rezolucije 1280x800 piksel
- Intel Atom Z3740 sa cetiri jezgra
- Wacom Stylus je sastavni deo paketa
- Windows 8.1
- Microsoft Office Home&Student 2013 - puna verzija

Vise detalja mozete naci OVDE.
Је л' то због прописаног стандарда (диктата) MSa и Intela су сви Windows таблети исте генерације као јаје јајету сем дизајна кућишта 😀

У прошлој генерацији су сви избацили само десетке, а у овој су сви поред десетки избацили и осмице.

Зна ли се бар оквирна очекивана малопродајна цена? 🙂

Evo ja moram da se javim i da Pohvalim i samog clana Asus Srbija, na jednom lepom, odmerenom, predstavljanju novog modela. Upravo onako kako bi i trebalo da izgleda. Nekada sam imao zamerke na bombasticne izjave i slicno, ali radi objektivnosti, tu sam prvi da Pohvalim kada nesto izgleda onako kako treba.

Druga Pohvala ide Asus Srbiji kao firmi, koja izgleda spada u sve redje velike Brendove, koja donosi nove modele na ovo nase trziste takvo , kakvo je. Dobro po neki model se i preskoci, verovatno se predpostavlja da interesovanje za te modele ne bi bilo dovoljno, ili na lageru ima jos starih pa dok se ne potrose . Dok za ostale citamo u vestimo, Asus moza i da se kupi i to u radnji, a ne da jurim tamo po oglasima i budzacima.

Cena ocekivana, oko 50 Evrica manja od t100 . Jedino sto neko uleti sa akcijama , pa moze ponekad da bude i ista 🙂 kao sto je cesto slucaj sa modelima Memo pad obicni 8 i 10 inca, koji cesto imaju skoro istu cenu u razlicitim radnjama . 2 inca vise ? ma nema veze 🙂

Poslednja izmena:
Da li se zna kada ce da stigne 64GB verzija?

Ja sam ga vec video u jednoj prodavnici u Nisu, cena je 39990.

Nazad
Vrh Dno