Šta je novo?

Asus Vivo Tab RT

kryptonite

Cenjen
Učlanjen(a)
08.07.2013
Poena
154
Imam tablet asus tg600tg i pre par dana upalio sam ga i imao sam sta da vidim. Crni ekran, tablet updateuje neki firmware version koji vrti progres neki minut i nakon toga nastavlja da se restartuje i radi to iznova i iznova. Da li postoji neki nacin da resim ovaj problem? ne reaguje na power button+ dugme za smanjivanje. Ne moze da se udje u bios, nemam recovery usb. Da li je moguce bootovati neki operativni sistem preko flasha i pitanje je da li je namesten da bootuje sa njega. Molim vas pomagajte

Imam tablet asus tg600tg i pre par dana upalio sam ga i imao sam sta da vidim. Crni ekran, tablet updateuje neki firmware version koji vrti progres neki minut i nakon toga nastavlja da se restartuje i radi to iznova i iznova. Da li postoji neki nacin da resim ovaj problem? ne reaguje na power button+ dugme za smanjivanje. Ne moze da se udje u bios, nemam recovery usb. Da li je moguce bootovati neki operativni sistem preko flasha i pitanje je da li je namesten da bootuje sa njega. Molim vas pomagajte

Pravac servis, pa neka se oni mlate, pod uslovom da ti nije istekla garancija.

Kupljen u Nemackoj. Gde da saljem tamo, kupljen od coveka. Probacu da skinem ovaj windows 8.1 pa da probam da bootujem. Nemam drugog izlaza

Bas sam iznenadjen, mogu li da vas pozovem da mi posaljete vi broj na private posto mi nesto baguje ovde slanje poruka, verovatno trebam da imam odredjeni broj postova. Hvala

Dobio sam mail i PP - sve cetiri PP :)
Javljam se sutra kad kolega koji ima pristup bazi proveri da li je garancija globalna.

Hahaha. Izvini molim te. Nisam dobijao ni 1 signal da je poruka poslata. Nadam se da cete moci da mi pomognete, ali bi mi vise odgovaralo samo da mi kazete sta ja mogu da uradim sam nego da vam saljem za Beograd posto sam iz Kraljeva

Hahaha. Izvini molim te. Nisam dobijao ni 1 signal da je poruka poslata. Nadam se da cete moci da mi pomognete, ali bi mi vise odgovaralo samo da mi kazete sta ja mogu da uradim sam nego da vam saljem za Beograd posto sam iz Kraljeva
Srecom, kupio si ASUS uredjaj, tako da to sto si iz Kraljeva ne predstavlja problem ,)
Po podacima u sistemu taj uredjaj ima dvogodisnju globalnu garanciju, tako da mozes nazvati servisni centar na 011/20-70-677 i objasniti u cemu je problem. Ako ne budu mogli da pomognu preko telefona, poslace kurira koji ce preuzeti uredjaj, odneti ga u servis i vratiti popravljenog. Ova usluga je besplatna za kupca. Ako slucajno bude nekih problema mozes me kontaktirati.

Hvala puno, pozvao sam i rekli su mi da kurir stize za dan, dva. A kolko li ce ga popravljati tek, hm. :D

Vazi, hvala ti puno jos jednom. Da sam gledao ovaj black screen jos neki dan unistio bi tablet. Haha

Nazad
Vrh Dno