Šta je novo?

Asus VH242S

Akrep

Slavan
Učlanjen(a)
06.04.2008
Poena
320
Ima li neko ovaj model? Nema dvi ulaz, samo sub. Kupio bih ga samo zbog dimenzija i zato shto bi trebalo da ima "krupniji" prikaz nego na sadashnjem viewsonic va 2231wa.
Koshta 3500dinara skuplje od Viewsonica.

Bilo pa proshlo

Dakle...
Nikada mi se Asus monitori nisu svidjali ali sam kupio ovaj model u nadi da su se popravili i zato shto je najjeftiniji 23.6" koga sam mogao da kupim. Spolja je lepo odradjen, stabilan je i tu nema mane, jedino mozda tvrdi dugmici i slabo vidljive oznake.
Shto se tiche slike, mnogo je loshiji od Viewsonica chiji model takodje sa analognom vezom koshta 2000dinara vishe. Za film bi mogo da prodje ali za igre i tekst je katastrofa. Nisam profi ali mogu da primetim kada nesho ne valja a to su boje koje nisam uspeo da podesim, svetlost i oshtrinu da ne isteraju ochi a da prikaz bude ok. Rachunam da bi mozda model sa dvi bio bolji po tom pitanju, mada ono shto sam chitao na netu je da i on, VH242H, ima isti problem sa bojama, mozda bi za tekst bio bolji.
Ne preporuchujem kupovinu ovog monitora.
Vratio sam ga i doplatio 2000dinara za monitor koji opet ima dvi, jer Viewsonic je ekstra i isto koshta ali opet mu fali dvi za te pare. Pogodite koji monitor sam kupio.

Nazad
Vrh Dno