Šta je novo?

ASUS V9180 TD, TV Out problem

Heechee

Čuven
Učlanjen(a)
15.06.2001
Poena
619
Daklem posedujem doticnu karticu (cip NV18 GF4 Mx 440 - 8x 64Mb DDR Dualhead + TVout ) i imam problem jer nikako ne mogu da namestim NView da mi klonira sliku istovremeno na monitoru i tv-out.

probao sa originalnim Asusovim drajverima (31.40), Detonatorima 40.72, 43.00, 43.30 ...

da li neko ima iskustva kako to omoguciti...

najgore od svega je sto sam pre nje imao prolinkovu Pixelview istog cipa i karakteristika i znam da taj cip to moze samo mi nije jasno u cemu je problem...

POMOC!!!!

E da jos jedna napomena TV out radi kad prebacim na tv preko select output device ali posto mi je tv u drugoj sobi nije bas zgodno za mrdanje misa :))

odnosno ima mnogo trcanja.

Ima li pomoci ovome cudu?

Heechee je napisao(la):
Daklem posedujem doticnu karticu (cip NV18 GF4 Mx 440 - 8x 64Mb DDR Dualhead + TVout ) i imam problem jer nikako ne mogu da namestim NView da mi klonira sliku istovremeno na monitoru i tv-out.

probao sa originalnim Asusovim drajverima (31.40), Detonatorima 40.72, 43.00, 43.30 ...

da li neko ima iskustva kako to omoguciti...

najgore od svega je sto sam pre nje imao prolinkovu Pixelview istog cipa i karakteristika i znam da taj cip to moze samo mi nije jasno u cemu je problem...

POMOC!!!!

EUREKA!!!!
Nasao sam resenje

ova graficka ima dual head znaci na sebi ima dvi + vga + tv out

po svemu sudeci dvi je primarni video izlaz i u kombinaciji sa njim moze se samo praviti clone, vertical i horizontal span.

Daklem resenje je da monitor se zakaci na dvi pomocu prelaznog konektora, i onda mozete da imate pune opcije nview-a.

Nazad
Vrh Dno