problem sa Asus v7700 deluxe. U w98 jos kako/tako radi, medjutim pod XP-om,NT-om ili
w2000 nikako. Jednostavno pored imena u display properties ne stoji nista, a monitor je
naznacen kao default. U device menageru kartica je pravilno upisana, u driver detail su svi
drajevri pobrojani, medjutim kao da se ne koriste.U XP-u dozvoljava rezoluciju po zelji,
medjutim nema referesh-a. I to sve sa originalnim Asus drajverima
(6.32c za WIN98 tj. 6.49 za ostale. Nvidiine drajvere ne prihvata uopste.
Sta je probano?
Skinut zadnja verzija BIOS-a ( KT7), zadnja verzija 4in1 drivera( bese 4.37),probano
i sa nvidia 23.12 probano i sa beta Asus drajverima (14.62) ali se ponasa kao sa
Nvidijinim generickim tj ne ponasase uopste.
Probana i ponovna instalacija XP-a i w2000 ali sa istim rezultatom i naravno
vrsena i deinstalacija prethodnih drajvera, sve po propisu , ali negde ipak gresim
(ili ja ili ASUS). Pre toga je u comp-u bio mx 400 i radio je savrseno.
Verzija VGA biosa je 2.15
Cini mi se da je neko imao slican problem na forumu.
Izvinjavam se na necitkom tekstu i ima li pomoci
w2000 nikako. Jednostavno pored imena u display properties ne stoji nista, a monitor je
naznacen kao default. U device menageru kartica je pravilno upisana, u driver detail su svi
drajevri pobrojani, medjutim kao da se ne koriste.U XP-u dozvoljava rezoluciju po zelji,
medjutim nema referesh-a. I to sve sa originalnim Asus drajverima
(6.32c za WIN98 tj. 6.49 za ostale. Nvidiine drajvere ne prihvata uopste.
Sta je probano?
Skinut zadnja verzija BIOS-a ( KT7), zadnja verzija 4in1 drivera( bese 4.37),probano
i sa nvidia 23.12 probano i sa beta Asus drajverima (14.62) ali se ponasa kao sa
Nvidijinim generickim tj ne ponasase uopste.
Probana i ponovna instalacija XP-a i w2000 ali sa istim rezultatom i naravno
vrsena i deinstalacija prethodnih drajvera, sve po propisu , ali negde ipak gresim
(ili ja ili ASUS). Pre toga je u comp-u bio mx 400 i radio je savrseno.
Verzija VGA biosa je 2.15
Cini mi se da je neko imao slican problem na forumu.
Izvinjavam se na necitkom tekstu i ima li pomoci