Šta je novo?

asus v7100pro i chaintech 6BTM

ivans

Čuven
Učlanjen(a)
26.12.2002
Poena
604
Da li moze da se na Chaintech 6BTM montira ASUS V7100Pro GF2 MX400? Odgovor je jako hitan! Unapred hvala!

Moze, jedino moze da se desi da ti brlja (male sanse) povremeno zato sto koliko se ja secam ta ploca ne podrzava AGP 2.0, to jest moze samo 1x i 2x, a najbolje bi bilo da se tera 4x.
Jedini 100% siguran nacin je da ubodes karticu, pa probas.
Mozda ce se javiti neko ko je imao konkretna iskustva sa tom plocom i grafickom, a do tada...
:wave;

Crni je napisao(la):
Moze, jedino moze da se desi da ti brlja (male sanse) povremeno zato sto koliko se ja secam ta ploca ne podrzava AGP 2.0, to jest moze samo 1x i 2x, a najbolje bi bilo da se tera 4x.
Jedini 100% siguran nacin je da ubodes karticu, pa probas.
Mozda ce se javiti neko ko je imao konkretna iskustva sa tom plocom i grafickom, a do tada...
:wave;

Ma problem je sto sam tu kartu prodao nekom liku, pa me danas zove kako nece da radi, a ima 6BTM plocu i da mu vratim pare, ako ne nadjem(o) resenje... i ja sam odmah pomislio na AGP, tj. da ne moze AGP 2.0... pa rekoh da pitam, ima li neko resenje... moze ili ne moze...
Inace karta kod njegovog brata radi na A7V, sto znaci, da je karta sasvim ispravna...

pa ne znam kakvi su simptomi :(
Ne verujem da nece uopste da radi. Mozda brlja FX
Moze da se desi da karticu nije dobro ubo, to jest da nije lepo legla, jer Asus-ove kartice nece lepo da legnu u AGP port zbog one metalne plocice (zavisi od ploce i kucista), pa mora malo plocica da se iskrivi da bi mogla kartica da se zabode do kraja.
Ajde napisi detaljno sta se desava...

moj ortak je GF2MX u ploci 6BTM morao da natera da radi sa selotejpom - tj zalepio je na kartici neke pinove (mozda zadnja dva) kako bi radila u AGP 1x modu

mislim da je o ovome bilo reci pre 5-6 meseci
Nadam se da ce ti pomoci

Jese seca neko koji su se pinovi prelepljivali?

Stalin je napisao(la):
Poslednja dva pina.

Hvala svima na pomoci... zvao me covek i resio je problem, prelepljivanjem ta dva pina :) samo da ne moram da vracam pare :)

Srecna Nova Godina!!!

Vrh Dno