Šta je novo?

Asus TV-FM

S_Kid

Čuven
Učlanjen(a)
16.08.2003
Poena
619
Dobio sam na sredjivanje neku mašinu koja ima ovu TV kartu. Sama instalacija je prošla okej, svuko sam drajvere sa Asusovog sajta.
Budući da nemam diskove koji su došli sa njom, probao sam da instaliram WinDVR za gledanje ali je on ne prepoznaje. Ne prepoznaje je ni moj softver od Leadteka koji ja koristim kući. DSlamer je kao prepoznao, ali ne nalazi skoro ništa od programa.

Video sam da InterVideo Home Theare dolazi po difoltu uz ovu kartu, medjutim nisam našao dobar torent, a koliko vidim to se plaća. Ima li neko da me uputi na softver koji mogu da koristim sa ovom kartom ili da mi negde okači svoju verziju HT-a ako koristi istu ovu karticu.

Hvala puno!

Asus Tv Fm 7134 Pal

Za ovu kartu imam fabricki softver ako te interesuje javi se na 064/123-8701 ja sam Aca .
Pozdrav !

Jesi pokusao ChrisTV? Jeste da se i to placa,ali pogledaj,postoje narodne verzije..
:wave:

Ako je u pitanju ASUS TV-FM 7134, meni je ona lepo radila sa skoro svim softverom, uključujući i WinDVR. Probaj sa CyberLink PowerCinema 4 ili 5. Ja sam je koristio sa tim softverom.

7134 i kod mene radi lepo sa svim softverom, trenutno Dscaler i WinDVD recorder rade bez problema. Koji model je uopste kartica?

Imao sam je davno i koliko se secam meni je super radila sa ruskim programom fly 2000tv, pozdrav

I ja predlazem Chris TV mnogo je laksi od originalnog InterVideo Home Theare plus ima u sebi opcije AVI i MPEG snimanja i podrzan je srpski jezik ako ne nadjes neki link javi poslacu ti na PM

Nabavio sam polovnu asus 7134.
Problem je u tome sto nisam dobio kabl za S-video,kompozitni,audio L-R.
Hocu da napravim kabl pa bih vas zamolio da mi napisete koji su pinovi koji idu u karticu za video in(kompozitni) ulaz.

Hvala.

Nabavio sam polovnu asus 7134.
Problem je u tome sto nisam dobio kabl za S-video,kompozitni,audio L-R.
Hocu da napravim kabl pa bih vas zamolio da mi napisete koji su pinovi koji idu u karticu za video in(kompozitni) ulaz.

Hvala.

Da malo razjasnim pitanje,koji su brojevi na slici masa i signal za kompozitni ulaz.

Prilozi

• conn_mdin9f.gif
    conn_mdin9f.gif
    1.4 KB · Pregleda: 133
Nazad
Vrh Dno