Šta je novo?

Asus TV/FM software?

Silverrider

Čuven
Učlanjen(a)
30.09.2003
Poena
619
Koji software preporucujete za Asusovu karticu jer program koji ide u paketu sa njom je daleko ispod svakog ocekivanja?

ChrisTv 4.10, isprobao sam mnogo programa na toj kartici ali najbolje radi ChrisTv-dobra slika,teletekst,sam odredjujes koje ces kanale da memorises itd...

Ako ti treba program za gledanje naravno DSCaler ,a za snimanje najbolje iuVCR

asus 7135

Ako je to ovaj novi asus (7135), ja sam probao sve i najbolje rezultate sam dobio sa fly 2000 tv. Ima i teletekst, i radio, i snimanje itd. Na zalost, dscaler je jos ne podrzava. Kod ovog programa, oni preporucuju i da se instaliraju genericki philips drajveri, koji se takodje mogu naci na njihovom sajtu.
Pozdrav

nikolans je napisao(la):
Ako je to ovaj novi asus (7135), ja sam probao sve i najbolje rezultate sam dobio sa fly 2000 tv.
Definitivno Fly 2000 TV i Philips drajveri.

Ja sam pogrešno napisao pre desetak dana da nisam primetio poboljšanje sa Philips drajverima. Nisam, jer ponekad Asus drajveri neće dobro da se deinstaliraju. Kad se sistem sasvim očisti od Asus drajvera onda slika na mnogim kanalima na kojima je bila veoma loša sa Asus drajverima (B-92 npr) postane savršena ili, u najgorem slučaju, mnogo bolja sa Philips drajverima.

Jedino što Fly2000 ima milion opcija (a ja ne videh nigde uputstvo) i zaista treba mnogo eksperimentisati da bi se dobio najbolji mogući rezultat. Ali vredi truda.

Pa zar to moze lepo da radi?

"Terminator" :d kartica, sa philips cipom ne znam kojim.

Koristim je samo za FM. Sta mi preporucujete od drajvera. Znaci jedina primena je FM.
Ovaj QuickTV sto sam dobio uz karticu je bas skrnav...

Hvala puno.

Zveki je napisao(la):
Pa zar to moze lepo da radi?
Slika je bolja nego na TV-u, po meni to znači da sasvim lepo radi.

Inače, ova Asus TV kartica je bazirana na Philips SAA7135 čipsetu, a pomenuti Philipsovi drajveri su generički drajveri za taj čipset. Dakle, nije reč o drajverima za neki drugi hardver, nego upravo o drugoj verziji drajvera baš za taj hardver.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno