ppavlovic
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.02.2004
- Poena
- 604
Pozdrav,
Od pre dva dana sam (polu)srecni korisnik ASUS TV/FM kartice sa Philips SAA7135 chipom. Kartica shljaka odlicno, ali je problem (naravno) softver.
Ono sto dolazi uz karticu (Intervideo HomeTheater):
1) ne nudi dovoljno opcija (ne mogu da preimenujem FM stanice)
2) nece da mi ponudi Teletext
3) spor je jer koristi WDM drajver
4) nervira me.
So, downloadovao sam ChrisTV. Problem: nece da baci sliku, osim kad ukljucis teletext.
Downloadovao sam Fly 2000TV v2.38 RC1. Radi extra brzo sa native drajverom, ali se i extra brzo rushi. Probao sam 2.36, ali nemam opcije za deinterlace i sl. Takodje, FM ne radi, a Teletext ga rushi.
Downloadovao sam Radiator... Kako da ga podesim da pusti FM stanice?
Downloadovao sam DScaler... Nece da radi ni preko WDM drajvera...
Uostalom, da skratim pricu...
Koje programe (ili podesavanja za navedene programe) da koristim za gorepomenutu karticu da bih mogao da gledam TV, Teletext (ah, te kladionice) i slusao FM radio, usput grebnuo TV sadrzaj u DivX/xvid, FM u Mp3 ?
Hvala.
Od pre dva dana sam (polu)srecni korisnik ASUS TV/FM kartice sa Philips SAA7135 chipom. Kartica shljaka odlicno, ali je problem (naravno) softver.
Ono sto dolazi uz karticu (Intervideo HomeTheater):
1) ne nudi dovoljno opcija (ne mogu da preimenujem FM stanice)
2) nece da mi ponudi Teletext
3) spor je jer koristi WDM drajver
4) nervira me.
So, downloadovao sam ChrisTV. Problem: nece da baci sliku, osim kad ukljucis teletext.
Downloadovao sam Fly 2000TV v2.38 RC1. Radi extra brzo sa native drajverom, ali se i extra brzo rushi. Probao sam 2.36, ali nemam opcije za deinterlace i sl. Takodje, FM ne radi, a Teletext ga rushi.
Downloadovao sam Radiator... Kako da ga podesim da pusti FM stanice?
Downloadovao sam DScaler... Nece da radi ni preko WDM drajvera...
Uostalom, da skratim pricu...
Koje programe (ili podesavanja za navedene programe) da koristim za gorepomenutu karticu da bih mogao da gledam TV, Teletext (ah, te kladionice) i slusao FM radio, usput grebnuo TV sadrzaj u DivX/xvid, FM u Mp3 ?
Hvala.