Šta je novo?

Asus T100HA problem windows ne prepoznaje toucscreen posle reinstalacije sitema

link2rage

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2004
Poruke
408
Poena
620
Zdravo svima, imam navedeni hibrid. Nesto mi je window 10 prijavljivao neku gresku koja me je iritirala, i ja resih da reinstaliram windows 10 (kao kada prvi palim racunar) medjutim negde na pola on je prijavio neku gresku. Verovatno su deca cakala nesto. U svakom slucaju instaliram ja windows 10 sa USB (prilikom instalacije ne radi touchscreen), skinuo sve drajvere sa sajta, instalirao sve lepo radi ali touchscreen ne. Kad otkacim ekran windows 10 prepoznaje da jeu pitanju tablet ali touch nece da radi. Da li mozda da probam sa nekom drugom verizjom windows 10?
 
Instalirao si i asus touch panel autoupdate tool? Imaš tamo u drajverima pod others.
 
jesam, i krenem da odradi tu kao kalbraciju i kaze da nista ne diram ekran, medjutim prijavi gresku fail try again.
Razmisljam drugi verziju windows 10 da instaliram. Ako ne resim problem ide na dobos.
 
A da kad mu disejblujem I2C HID device (to je ta stavka) program autotool vidi da nije konektovano touch, kad enejblujem on vidi da zakacen medjutim kad pokrene test prijavi tu gresku. Neka glupost jeste.
 
I ja mislim da je do Windowsa. Meni lepo radi sad.
 
pa nema podrsku za windows 8.1, na sajtu ima drajveri samo za win10. On je tako i fabricki stigao sa windows 10 sistemom.
 
Koji build koristis Windows 10 14393 je poslednji.
 
sad cu bas probati neki build iz oktobra 2016, ako ne proradi ide na oglase.
 
sad cu bas probati neki build iz oktobra 2016, ako ne proradi ide na oglase.

Nemoj ići sa zadnjom verzijom nego sa zvaničnom (Windows Version 1511 (Build 10586.xxx)). Ja imam Trekstor Lifetab duo W1 i isto mi se dešavalo. Kada sam podigao zvaničnu t.j. 1511 sve je proradilo iz prve.
 
14393 je update za redston 1 u razvoju i tek marta meseca će postati zvanična t.j. redstone 2. Skini ako nemaš MediaCreationTool pa skini verziju koju ti bude ponudio a to je ona što sam napisao (1.juli 2016). Kada uradiš instalaciju podigni sve drajvere pa pusti da uradi update na ver. koja je validna.
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno