Šta je novo?

ASUS STRIX 2.0

Nakaznije slušalice u životu nisam video, ***...

Za ciljnu grupu kojoj su namenjene su odlične, "gameri" će sigurno biti prezadovoljni. :D

Pa da, sto nabudzenije to bolje. Moze cak da se vodi i kao Cyber-kic ali tako je to kada je mladja gaming ciljna grupa u pitanju :)

Kada bi me pitali hoces ASUS STRIX 2.0 ili Presonus HD7 izabrao bih ASUS STRIX 2.0.

Kada bi me pitali hoces ASUS STRIX 2.0 ili Sennheiser HD600 izabrao bih Sennheiser HD600.

ASUS STRIX 2.0 su dlicne gejmerske slusalice koje idu odlicno uz fenomenalnu zvucnu kartu Rog.

Poslednja izmena:
Kada bi me pitali hoces ASUS STRIX 2.0 ili Presonus HD7 izabrao bih ASUS STRIX 2.0.

Kada bi me pitali hoces ASUS STRIX 2.0 ili Sennheiser HD600 izabrao bih Sennheiser HD600.

Odlicne gejmerske slusalice koje uz fenomenalini Rog monitor i Hero plocu kao i zvucnu kartu Rog.

ASUS STRIX 2.0 su dlicne gejmerske slusalice koje idu odlicno uz fenomenalnu zvucnu kartu Rog.
Hvala Bogu, pa tebe niko nista ne pita.

Drugari,

Ako ste se pitali šta ASUS Strix 2.0 slušalice nude u odnosu na svoju prethodnu verziju, predlažem vam da odgledate ovu video recenziju:

Preskupa Nakarada 2.0

Ali, volim kad kažu "u klasi", lol, kao to je nešto posebno...u kojoj to klasi, ***?

Poslednja izmena:
Ni meni nikad nije bilo jasno sta znaci to u klasi :D

Ranije sam imao Siberia v1 dok sam se jos lozio na to, posle toga sam presao na Sennheiser u kombinaciji sa DX i kontam da za isti novac ima slusalica koje mnogo bolje zvuce. Ili da se za manje pare mogu dobiti slusalice koje zvuce isto ko ove.

Vrh Dno