Šta je novo?

Asus ROG RX570 - nema slike

bajic1

Cenjen
Učlanjen(a)
17.04.2011
Poena
155
Pozdrav svima,
Prosle nedelje sam uzeo dotičnu karticu kao neispravnu, misleći da je samo ostao rudarski BIOS na njoj jer je win prepoznaje. U GPU-z nema pola informacija. Elem, bilo mi je sumnjivo sto ne baca sliku uopšte ali rekoh da probam. Dignem sistem sa igp, i win je prepozna kao default video adapter. Ubacim originalni BIOS ,mada mi je sam atiflash rekao da je taj BIOS već unutra (tad sam se smorio ...), ali sam ga ipak Force kroz cmd (Elpida mem), cak i driver instaliram ali slike nema... Device manager sada je vidi kao RX570 ali sa yellow exclamation mark, poznati error code 43. E sad, moje pitanje je, mada bojim se da znam odgovor, ako sa dobrim bios-om nema slike cak ni na postu, nema joj spasa ili neko ipak ima predlog?

Jesam naravno, sve sem DP jer nemam taj kabl. Ali cak nekom magijom i da ima out na njemu bez pola info u GPU-Z i tim error code 43 u devices kartica je neupotrebljiva.

Pa kupio si je kao neispravnu, to je to. Ako si mislio da je prodavao neki naivac koji nije sve to probao što i ti, sad vidiš da nije.
Kontejner.

Da... bilo je suvise dobro da bude istinito. Hvala u svakom slucaju.

Uvek ima neka šansa. Ja sam pre nekoliko godina kupio skoro novu R9 390 samo zbog ventilatora. Kada sam skinuo hladnjek primetio sam odvaljeni kondenzator, zalemio novi i proradila. Ni "majstor" koji je proglasio mrtvom nije video. Isto tako jednu TV karticu, samo skinuo očigledno pregoreli kondenzator i bez problema upotrebljavao nekoliko godina.

Nazad
Vrh Dno