Šta je novo?

ASUS PRO5DIJ i K50C posle instalacije web camere ne restuje....

ricardo

Slavan
Učlanjen(a)
21.04.2004
Poena
319
Daklem koliko sam uspeo da ih pohvatam problem je u drajveru za web cam, uz windows drajver slika je okrenuta ali se restuju u rade OK, kada ubacim drajver za kamericu pljas, nema reseta ni gasenja. Skinuo sa neta druge drajvere, isprobavao windoze sa SP2 i SP3 i isti problem.
Ubacujem W7 cisto da vidim sta ce da se desi, ali samo za test, mora da stoji XP.
Da stvar bude gluplja prosle nedelje isto 2 komada pomenutih i bez problema inst. xp sa svim drajverima i pratecim aplikacijama sa cd-a i to radi, nema reseta i sve je OK!! Probao sam malo da guglam ali bezuspesno. Ako neko ima predlog neka se javi.
Pozzz

P.S.
Tacne oznake su K50C-SX002D i PRO5DIJ-1ASX-1.

Meni k50 npr sa xp nece ni da bekne. elem ima da cd-u driver za chikoni usb kameru ,meni je tako proradilo na k50in lapu

Reseni problemi, na oba ausa apdejtovani biosi i posle isprobavanja vise raznih drajvera sa support sajta proradile kamere.

:bottle:

Jesi li uspeo na k50 da stavis xp? ja sam pousavao ali imam problem i kad namestim bios kako treba. jednostavno krene instalaciju i vrtis Windows setup dok ne poludi. Citao sam n aforumu Asusa da je problem sa Nvidia cipsetom za ovaj lap top

Ovaj K50C-SX002D ima SIS chipset tako da je xp bez problema prosao.

Nazad
Vrh Dno