Imam priliku da kupim jednu od sledecih tv kartica, pa me zanima vase misljenje koju da pazarim.
Pinnacle Studio PCTV PRO sa cipom Conexant Bt878A sa teletxt
Leadtek WinFast TV 2000 XP sa cipom Conexant Fusion 878A bez teletxt
Asus TV/FM sa cipom Philips SAA7134HL sa teletxt
Microstar Master TV Anywhere sa cipom Conexant CX23881-19 bez teletxt
Uglavnom ove bez teletxt-a ne ulaze u uzi izbor, pa me interesuje koja je bolja PCTV ili Asus kakav je kvalitet slike preko celog ekrana, funkcionalnost softvera, u kojoj rezoluciji mogu da snimam program i u kom formatu a to vazi i za radio.
Uglavnom sve sto mi mozete reci o njima, a ako imate i neke druge predloge samo napred.
Interesuje me i WinFast TV2000 XP Deluxe, uglavnom gde moze kod nas da se nadje i po kojoj ceni, i uporedjenje sa gore navedenim. Hvala unapred
Pinnacle Studio PCTV PRO sa cipom Conexant Bt878A sa teletxt
Leadtek WinFast TV 2000 XP sa cipom Conexant Fusion 878A bez teletxt
Asus TV/FM sa cipom Philips SAA7134HL sa teletxt
Microstar Master TV Anywhere sa cipom Conexant CX23881-19 bez teletxt
Uglavnom ove bez teletxt-a ne ulaze u uzi izbor, pa me interesuje koja je bolja PCTV ili Asus kakav je kvalitet slike preko celog ekrana, funkcionalnost softvera, u kojoj rezoluciji mogu da snimam program i u kom formatu a to vazi i za radio.
Uglavnom sve sto mi mozete reci o njima, a ako imate i neke druge predloge samo napred.
Interesuje me i WinFast TV2000 XP Deluxe, uglavnom gde moze kod nas da se nadje i po kojoj ceni, i uporedjenje sa gore navedenim. Hvala unapred