Šta je novo?

Asus PadFone mini

Air-max

Slavan
Učlanjen(a)
08.12.2010
Poena
349
Kao što Benchmark javlja, očekuje se novi padfone mini:
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti/pojavile_se_render_fotografije_dolazeceg_asus_padfone_minija

Ne znam za vas, ali meni ovo izgleda stvarno smešno. Kupovati ovako nešto, da bi od 4.3" dobio po potrebi 7"?
Dobro da nisu napravili telefon od 5" a tablet od 6", stvarno ne verujem.

Meni je ovde jedina pozitivna strana što će sam telefon, bez tableta, možda biti dobra kupovina, pa ko traži solidan telefon imaće i Asus u nekom užem izboru.

Meni ovo ima vise logike od phonepada 2.
U tabletu imas dodatnu bateriju, a 7 inca nije strasno koristiti i kao telefon.
Inace, phonepad 1 je bio pun pogodak sto se mene tice, dvojku su potpuno bespotrebno osakatili ...

Ovo je cist promasaj kao koncept i ajde da se jednom i ja slozim sa Air-max-om.

U starim modelima gde je baza bila 10 inca, imalo je koliko toliko smisla. Ko nece da vuce sa sobom gde god krene bazu od 10 inca on nosi samo telefon, kod dodje kuci ili u kancelariju prikopca i ima tablet od 10 inca.

Ovo je cist promasaj jer i 4.3 inca i 7 inca su skoro pa podjednako portabilni. Pominje se poredjenje baze sa Nexusom a ima da kosta kao 2 nexusa, bez potrebe. Cista sminka.

Bolje da su u nexusa stavili cip za razgovor pa dobili veliki Phablet , ako je to ciljano trziste, nego ovo . Autonomija samog telefona ce biti verovatno bedna , par sati full loada, pa bez baze koja ce verovatno imati dodatnu bateriju, i nece imati neku veliku korist.

Zavisi kome šta predstavlja prioritet. Meni je ovo odlična varijanta, pošto konstantno kuburim sa baterijom, pa uvek vučem eksternu bateriju sa sobom.

Nazad
Vrh Dno