Šta je novo?

Asus P8P67 rev 3.0

ev1L

Cenjen
Učlanjen(a)
23.09.2011
Poena
154
Imam sledeci problem sa plocom, dakle zelim da flesujem bios,posto imam 1503..izaslo je par biosa posle toga, i mislim da ce to poboljsa stabilnost,posto imam mnogo problema sa sistemom, kao i kernel-power 41,error koji se desava kada igram bilo koju igru duze od 30ak min. ( mislim da su atijevi drajveri ali nisam siguran,instalirao sam vise komada i uvek isti problem )
ali problem problem nastaje kada udjem u bios, idem u advanced -> tools -> ez flash utility, i samo crn ekran,posle par sekundi bi trebalo da se pojavi "nesto" ali nista,ostavio sam 5minuta i nista.
da li iko zna kako resiti problem?
hvala

fles ti je formatiran u fat32, a bios ti je pravilno raspakovan u rut -u od flesh-a ?

jel imas garanciju za plocu?

@q4u - jeste,jeste :)
@Flow - Ploca je stara 2-3 meseca,imam garanciju naravno :)
@spacemaster - nemam blage veze iskreno,niti kako da pogledam :D

Mislim da mi se problem javlja zbog napajanja, preslabo je za ovu konf. ili crkava..nikako da probam sa nekim drugim da vidim dal je do toga :/

Jesi li ti ubacio taj BIOS na fles ili? Samo ga iskopiraj na fles i pokusaj onda.

Imam sledeci problem sa plocom, dakle zelim da flesujem bios,posto imam 1503..izaslo je par biosa posle toga, i mislim da ce to poboljsa stabilnost,posto imam mnogo problema sa sistemom, kao i kernel-power 41,error koji se desava kada igram bilo koju igru duze od 30ak min. ( mislim da su atijevi drajveri ali nisam siguran,instalirao sam vise komada i uvek isti problem )
ali problem problem nastaje kada udjem u bios, idem u advanced -> tools -> ez flash utility, i samo crn ekran,posle par sekundi bi trebalo da se pojavi "nesto" ali nista,ostavio sam 5minuta i nista.
da li iko zna kako resiti problem?
hvala

kopiraj rom fajl u local disk c: i odatle fleshuj preko biosa nadji samo c: i taj rom fajl i rokaj

Ne mogu da udjem u EZ ASUS BIOS FLASH UTILITY, kako mogu da ga flesujem preko toga? :)
Kada udjem u to,samo crn ekran..pa sam hteo da vidim ima li iko istih problema, sad cu da ga flesujem old sql..ali opet..glupo je imati asus ez bios flesh utility ako ne radi.

Kakva je ova ploca za klokovanje intel core i5-2500K?
Da li cu imati neka oganicenja, ako neko ima iskustva da podeli ovde ;)

Ja sam drzao i5-2500K na 4,5 dok sam imao asus p8p67 bez problema na 1,35v

OK, hvala druze za info :)

Opet ja

Da ne bih otvarao novu temu, da pitam ovde. Zna li neko kako da instaliram bluetooth drajver za ovu plocu na windows 8.1?
Na W7 je radilo bez problema, ali na win 8.1 ne vidi uredjaj u device manageru, tj vidi ga kao unknow device. Moze li mala pomoc od kolega forumasa?

Vrh Dno