Šta je novo?

ASUS P8P67 DELUXE + SSD + Xp x64 SP2 ?

okmijun

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2004
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7-7940x
Matična ploča
Asus x299 ROG
RAM
128GB DDR4
GPU
Titan X Pascal 12GB
Ovako, imam vec instaliran XP x64 SP2, uradjen image itd...
DA LI MOGU da taj ISTI image samo pljucnem na SSD? Jesam optimista?
Da li trebaju neki driveri posle za win, ako uopste i budem mogao da udjem u njega?
IDE/ AHCI?
Ili moram clean instal? jeste bolje, al meni je to trenutno misaona imenica, cak i da izgubim nesto od preformansi, zrtvovao bi ih, samo da ne instaliram ponovo win...
....

Mozes. Nit jesi nit nisi samo si realista, sto ne bi moglo image na ssd, evo moj je image i radi vise od 2g i ne pada mi na pamet da iznova instaliram os dok god nemam problema...
Moze IRST drajver a i ne mora.
AHCI. Moze se AHCI i kasnije ukljuciti (potrazi po forumu), ima uputstava...
Bolje cist instal, pa jos da bude w7 jer njemu radi trim a na xp neces imati trim. Zasto "misaona imenica"? INSTALIRAJ W7 ! Bolje je...

Moze AHCI i kasnije? Hm?
Jedino sto sam sinoc malo prelisto onu temu zalepljenu na vr', gde recimo pise da bi bilo pametno iskljuciti PF, onda mi nije jasno cemu je tolka fora ako ne mogu da imam superfast speed PF?
ako je samo fora u upisu i citanju a PF bi bilo lepo da je na SATA HDD....onda dzaba smo krecili makar meni, jer mi on ide i do 20-30GB...
svejedno, hvala ti sto si ovo reko, da znam da je moguce, pa cemo videti....
pozzzzzz

ccccc ... kreni citati od kraja tu temu o podesavanju i "ubrzanju" kao i o "stednji" ssd-a pa ce ti se kasti da neki ne preporucuju podesavanje skoro nikakva, odnosno samo neke minimalne "radove"...
PF ne gasiti, eventualno samnjiti do (minimalno) velicine memorije (ram) i eventualno radi stedje prostora (AKO VAM JE MALI SSD, tipa do 64/64GB) prebaciti pf na hdd (diskutabilno koliko se dobija i gubi tom selidbom)...

Nazad
Vrh Dno