Šta je novo?

asus p5w dh deluxe ili p5b deluxe wi-fi/ap?

elesar

Slavan
Učlanjen(a)
27.05.2007
Poena
304
planiram kupovinu core2duo e6600, pa me zanima koja je od ove 2 ploce zahvalnija? (privlaci me bogatiji paket dh verzije, s obzirom da sam home user)
Inace, bavim se obradom fotografija i grafikom, trazim stabilnu i jaku masinu, i ne posezem za overclockovanjem...
isto tako, koliko je zahvalno uzimati bilo koju od njih, s obzirom na izlazak ploca sa novim chipsetom i koliko ce ove biti jos aktuelne? (planiram da ne menjam masinu nekih 2-3 godine)...

Upravo to ako te OC ne interesuje P5W Digital HOME Deluxe je mnogo bolji izbor. Jednostavo 975 chipset na njoj je bolji od 965 (ako se ne gledaju OC mogucnosti). Ta ploca je ujedno toliko dobro opremljena da je to ludilo. :wave:

Moj predlog ide za p5w dh deluxe ili ako imas strpljenja da sacekas DDR 3 i izlazak ploca sa novim chipsetom kao i novu generaciju procesora a to samo sto nije stiglo.

hvala svima, upravo sam tako i ja razmisljao... dh deluxe mi je nekako i bila bliza konacnoj odluci...
savet da sacekam je sasvim ok, jer sam bas procitao test za p5k deluxe i posto je proglasavaju cistokrvnim i unapredjenim naslednikom 965 chipseta, mislim da je pametno sacekati i verziju za x38 chipset sa ddr3, koja bi valjda bila naslednik p5w dh deluxe - i to ce biti moja ploca! :p

A jel moze neko da napise normalnu temperaturu asus p5w ploce, tj njenog cipseta?
Meni nesto cudno da mi je 44 normalna, jeste napolju ovoliko toplo ali opet...

Nazad
Vrh Dno