Šta je novo?

Asus p5nd2-sli i D920

stevoni

Slavan
Učlanjen(a)
29.10.2004
Poena
304
Porucio sam intela D920 a u medjuvremenu sam kupio asusovu p5nda sli plocu.I tako krenuo da citam user guide i naletim na NOTE:Due to chipset limitation Pentium D820,920 processor works only in single-core mode.
To mi zaista zvuci neverovatno jer nigde se nepominje da NF4 intel edition nepodrzava rad sa dva procesora.
Da li je to slucaj samo sa mojom plocom ili zaista NF4 nepdrzava Pentium D procesore.
Vrlo bi mi znacilo da mi neko sto pre da bilo kakvu infomaciju da bih dok mi nestigne D920 mogao da zamenim plocu.
I da li mozda Flesovanjem novog biosa bi resio ovaj problem.

Samo nForce 4 Intel Edition pravi taj problem. Nforce 4 SLI x16 radi kako treba. Da si citao review na benchu ne bi bilo problema :)

Da li to znaci da chipstet na mojoj ploci nemoze da registruje dual core procesore ni kroz reviziju biosa.
I recimo preporuka za neku plocu 100-150 eur

Poslednja izmena:
Pa procitaj review .....

stevoni je napisao(la):
Da li to znaci da chipstet na mojoj ploci nemoze da registruje dual core procesore ni kroz reviziju biosa.

Da bas to....masina ce ti raditi samo kada je ukljuceno jedno jezgro...sledeci put se malo informisi prilikom kupovine pogotovo kada kupujes tako skup hardware, to je za tvoje dobro :wave:
Sto se tice ploce za 100-150e, pa recimo bilo koja sa 945 chipsetom Asus, Gigabyte, MSI...

DARK SIDE je napisao(la):
asus p5wd2-e ili p5wd2

Od 100 do 150 eura? :)

Moze samo kroz izlog da ih gleda za te pare... :)

P5LD2 (bez DeLuxe i tih nastavaka)... Taman se uklapa u cenu, a podrzava sve...

Bolje Deluxe verzija. Ona obicna mi deluje previse jadno. Nek da neki dinar vise za Deluxe varijantu, ako vec ima ogranicen budzet i ako ne moze da si priusti P5WD2 (-E)

Poslednja izmena:
nisam video da je stavio granicu 150eu.Mada ja asus p5wd2 dobijam za 170eu.

Nazad
Vrh Dno