Šta je novo?

Asus P5KC nema zvuka

dejan#7

Slavan
Učlanjen(a)
18.01.2008
Poena
435
Instalirao sam novi windows i nove drajvere i sve radi osim zvuka.A na prethodnom windows-u je sve radilo kako treba.U cemu je problem?Neka pomoc,ako moze?Hvala!

Probaj Windows 7 da instaliraš, čisto da bi eliminisao softverski problem... (ako ga ima)

Win 7 će ti povući sam drajvere, ili ako ne povuče samo ga poveži na net i uključi update. Ako to ne reši problem imaš HW problem sigurno.

Tehnicka podrska ASUS-a na delu :smoke: :p :D

Nisam instalirao W7,ali cackao sma po drajverima.Sada mi radi zvuk,ali samo na slusalicama.Zvucni su ukljuceni i rade,ali na njima zvuka nema. :/

Nisam instalirao W7,ali cackao sma po drajverima.Sada mi radi zvuk,ali samo na slusalicama.Zvucni su ukljuceni i rade,ali na njima zvuka nema. :/

shta ti znachi to na slushalicama? jesi li slushke ukljuchio pozadi ili napred? ako si pozadi onda ti neshto nije u redu sa zvuchnicima ili pak sa kablom koji povezuje iste sa kucishtem. ili ti je mozda otishao dzek pozadi. probaj zvuchnike napred da bocnesh i vidi shta se deshava.

Evo ovako.Slusalice rade i napred i nazad(probao obe varijante),zvucnike sam odneo kod druga rade...Imam TV karticu i ona nema zvuka ni preko slusalica,isto se ubada pozadi kablic za zvuk..

Nazad
Vrh Dno