Šta je novo?

Asus p5k-e WiFi

link2rage

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2004
Poena
620
Imam u planu da uzmem doticnu plocu medjutim vrsljajuci po netu naleto sam na dosta ljudi koji se zale na tu plocu, tipa nece da se upali uvek kao i jos neke, pa me zanima dali neko ima iskustva sa njom.

Ja imam doticnu plocu i prezadovoljan sam, pogledaj u moja masina sve se slaze veoma dobro e2180, Cricialom, TX2-om i Galaxy 8800Gt. Mogu ti reci temperature Mb 27,CPU na 3.4Ghz 27-28 u idle i u full-u 63-64 max.
Ako planiras da je uzmes jedina stvar recimo koju preporucujem da odradis je flash BIOS-a jer moja je dosla sa 0806 ver koja ima ubitacan pad napona od 0,1:zgran:
Kad sam flashovao na 1004 ili ako hoces 1006 sve se vrati u normalu i Load Line Calibration(voltage dumper) radi svoj posao.Pored toga mana je i sto Q-fan controller na radi bas kako treba mada ja preferiram da ostavim cooler na max a ostalih 5 ventova na medium sto jako lepo radi u Antec-u 900.Ako planiras neke IDE stvari imas samo jedan controller i on je na dnu negde ne sredini ploce malo nezgodnije ali nije tako veliki problem.
Pored toga sve ostalo radi bruka za sad koliko je imam oko mesec dana otprilike.
Ostalo sljaka bruka.

Nazad
Vrh Dno