Ceo dan je jurim i nista,da li je moguce da je nema nigde u gradu.smarac je napisao(la):hm kimtec?
ali mozda je problem kod njih jer nemaju maloprodaju
Spacemaster je napisao(la):Ceo dan je jurim i nista,da li je moguce da je nema nigde u gradu.
Ma druze ja bi mu spakovao i nekog gigabitea,ali oce covek ovu plocu,pa bog.Misko je napisao(la):Sto ne uzmes P5B obicnu?
Spacemaster je napisao(la):Ma druze ja bi mu spakovao i nekog gigabitea,ali oce covek ovu plocu,pa bog.
Ma ja sam ga i nabedio da pazari ovo,e sad kad je nema nigde...Ma napravili smo dogovor sutra meni stize DH,pa nek je vozi sa preslerom dok mu ne stigne P5B.Meni memorija stize mozda kroz 2 nedelje,valjda ce mu do tad stici P5B.Misko je napisao(la):Pa kazi mu da P5b moze 530fsb :-devil-: mozda ga to predomisli.
ivke76 je napisao(la):po slikama iz cpu-z na anandu ono i jeste p5b deluxe varijanta ima je "satro" u microsystemsu za 220e to jest Asus P5B Deluxe/WiFi-AP ona najnabudzenija varijanta inace ima 3 verzije p5b,p5b deluxe i ova sa wifi
Asus P5B Deluxe/WiFi-AP saljem ti pp sutra,kad dodjem na posao,video sam je u konfiguratoru u ponudi u petak,videcu sta moze i kad,pa saljem info.PozdravSpacemaster je napisao(la):Uf,uf opet sam zvao neke firme koje necu da imenjem,koje su mi juce satro rekle da pozovem sutra.Medjutim tropa nista ni danas,izmedju ostalog da li neko od dobavljaca na forumu ima predstavu kad stizu kod nas?:S:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari