Šta je novo?

Asus P5b Dl 965x

• Začetnik teme Začetnik teme Space
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Space

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2006
Poena
740
Gde kod nas ima ova ploca treba da pazarim drugaru sto hitnije,jer vec nekoliko dana stoji raspakovana konfa koja ceka plocu.Drugari hvala unapred!

hm kimtec?
ali mozda je problem kod njih jer nemaju maloprodaju

Spacemaster je napisao(la):
Ceo dan je jurim i nista,da li je moguce da je nema nigde u gradu.

Sto ne uzmes P5B obicnu?

Ma druze ja bi mu spakovao i nekog gigabitea,ali oce covek ovu plocu,pa bog.

Pa kazi mu da P5b moze 530fsb :-devil-: mozda ga to predomisli.

Misko je napisao(la):
Pa kazi mu da P5b moze 530fsb :-devil-: mozda ga to predomisli.
Ma ja sam ga i nabedio da pazari ovo,e sad kad je nema nigde...Ma napravili smo dogovor sutra meni stize DH,pa nek je vozi sa preslerom dok mu ne stigne P5B.Meni memorija stize mozda kroz 2 nedelje,valjda ce mu do tad stici P5B.
Odlucio sam se idem na g.skill,a sa 975X DH trebalo bi da izvucem dosta.poz

po slikama iz cpu-z na anandu ono i jeste p5b deluxe varijanta ima je "satro" u microsystemsu za 220e to jest Asus P5B Deluxe/WiFi-AP ona najnabudzenija varijanta inace ima 3 verzije p5b,p5b deluxe i ova sa wifi

ivke76 je napisao(la):
po slikama iz cpu-z na anandu ono i jeste p5b deluxe varijanta ima je "satro" u microsystemsu za 220e to jest Asus P5B Deluxe/WiFi-AP ona najnabudzenija varijanta inace ima 3 verzije p5b,p5b deluxe i ova sa wifi

Izgleda da si u pravu, ovi na anandu su promasili naziv, interesuje me sta radi obicna jer slican opis update BIOS-a stoji i za obicnu na Asusovom sajtu.

Uf,uf opet sam zvao neke firme koje necu da imenjem,koje su mi juce satro rekle da pozovem sutra.Medjutim tropa nista ni danas,izmedju ostalog da li neko od dobavljaca na forumu ima predstavu kad stizu kod nas?:S:

Poslednja izmena:
Asus

Uf,uf opet sam zvao neke firme koje necu da imenjem,koje su mi juce satro rekle da pozovem sutra.Medjutim tropa nista ni danas,izmedju ostalog da li neko od dobavljaca na forumu ima predstavu kad stizu kod nas?:S:
Asus P5B Deluxe/WiFi-AP saljem ti pp sutra,kad dodjem na posao,video sam je u konfiguratoru u ponudi u petak,videcu sta moze i kad,pa saljem info.Pozdrav

Ako si zapeo bas za taj model (Asus P5B Deluxe/WiFi) moze da se nadje za 220e. Javi na PM ako odgovara.

ASUS P5W DH Deluxe,
ASUS P5N32-SLI Premium/WiFi-AP, 590 SLI™ Intel Edition,

koja bi cena bila za ove zverke i da li to uopste ima i koliko se ceka,
ako mora da se ceka.

Pozz

Poslednja izmena:
Jos smo na cekanju....

Ove 3 zveri se traze a kod nas jos uvek u ponudi P5N32 SLI Deluxe NF4 ,tako da nista jos od nForce 590 chipset-om,jos uvek je nForce4,a cena ove nase osiromasene varijante je zanemarljivih 17600 Din :wall:

Prilozi

• 1179_l.webp
    1179_l.webp
    45 KB · Pregleda: 59
  • 1198_l.webp
    1198_l.webp
    42.1 KB · Pregleda: 63
  • 1325_l.webp
    1325_l.webp
    44.5 KB · Pregleda: 52
Nazad
Vrh Dno