Šta je novo?

Asus P4S8X-X

_aKi_

Slavan
Učlanjen(a)
07.09.2005
Poena
310
Kablovi su mi se neshto umrsili u kucistu i ja kako bi ih odmrsio pootkacinjem ih sa maticne i neke vratim kako su bili dok neki me zezaju.Naime, imam Middle Tower kuciste , koje u sebi ima 2 usb porta.Otkacio sam ih sa maticne ali ne znam kako da ih vratim.Pokusavao sam neke kombinacije ali nece.Ako neko moze da slika , pa da postuje neku sliku ili neku shemu da ostavi bicu mu veoma zahvalan.
Drugi problem je Led + i Led - kabal.Kako i gde? I za ovo bih molio neku sliku ili nesho.
Unapred Hvala!

Prva slika : druga slika
USB Power : +5V
USBP- : -D
USBP+ : +D
GND : Ground
Gledaj da ne pomešaš 1 i 2.
Shield verovatno nemaš, a ako ga imaš, zabodi ga u ovaj deveti konektor koji je sam.

Prilozi

• instusb5.gif
    instusb5.gif
    4.2 KB · Pregleda: 67
  • instusb6.jpg
    instusb6.jpg
    24.3 KB · Pregleda: 70
Hvala batice.Pomoglo mi je.Kod mene je ovakva situacija sa kablovima :
komp-019pmHf.jpg

Da li neko zna kako da povezem ove :
komp-02073g3.jpg

To su kablovi za power diodu na kucustu treba negde da se ubace u onom panelu na maticnoj...Ajte pomagajte...

:)

Imas knjizicu i u njoj ti pise lepo sve kako treba ili skini sa neta manual
Ako te mrzi, postupak je sledeci
tamo gde si prikljucio kablice za power sw, reset sw, sound, hdd led imas i za power led
samo, imas tri pina i prikljuci u prvi, drugi ostavi slobodan, i prikljuci u treci ostatak ekipe.
Ako lampica ne svetli obrni pinove tj 1 i 3 pin okreni....
Ako se kojim slucajem pinovi ne nalaze na mestu gde si ubo ove gore pomenute, odmah pored tih pinova imas tri izdvojena na kojima pise power led tu ih ubodi u 1 i 3 pin

Poslednja izmena:
Imam bre knjizicu , al ne pishe nishta :).Pokusacu ovo sto si mi rekao pa ce da vidimo.

Nazad
Vrh Dno