Šta je novo?

ASUS P3B projektor [recenzija]

pegasus89

Poštovan
Učlanjen(a)
24.08.2015
Poena
59
Ćao ljudi!

Ukoliko razmišljate o zgodnom i lako prenosivom projektoru, ASUS P3B može biti savršen izbor. Pogledajte video recenziju:

[YOUTUBE]u4Abccn0tAM[/YOUTUBE]

'potom bezicna konekcija..' izjava koja je u najavi videa nije istinita. Ovaj projektor nema ugradjenu podrsku za Miracast. Izvodljivo je ako se dokupi MIracast dongle (imam jedan btw) ali onda svaki uredjaj koji ima HDMI moze da se ovako reklamira sto je besmisleno.

Pratim sta se desava sa P3B od kako je predstavljen na sajmu u Berlinu. Skok na 800 lumena u odnosu na P2B uz najbolju u klasi bateriju i led sa 30k sati me je jako zainteresovao u kombinaciji sa Asus brandom koji je za mene Mercedes u svetu tehnike.

Nedostaci za model koji realno pocinje da se prodaje u 2016 su nedostatak Miracast-a i Bluetooth-a. Opet, vrlo sam zainteresovan za ovaj model.

Zna li se kada ce u prodaju kod nas i jos bitnije: da li to igde moze da se testira pre kupovine?

Poslednja izmena:
Moze da se poruči preko bilo kojeg većeg prodavca, a sto se tiče cene, traži ponudu, jedan će biti sigurno najjeftiniji. ;)

Nazad
Vrh Dno