Šta je novo?

Asus N750JK mouse pad problem

Y2K986

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2007
Poena
330
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600X + Lian Li Galahad 2 LCD 360
Matična ploča
ASUS ROG Strix B550-F Gaming Wifi II
RAM
64Gb Corsair Vengeance RGB RT
GPU
Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming OC
Zvuk
Klipsch The Fives
PSU
Corsair RM850x SHIFT 80 PLUS Gold
Kućište
Lian-Li O11D Evo RGB
Monitor
LG UltraGear 32GP850-B
Miš & tastatura
Logitech G G900 Chaos Spectrum + Razer BlackWidow V4 Pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
Zdravo drugari.
Kupio sam spomenuti laptop pre par dana, ali me muci ovaj mouse pad. U desnom delu, a narocito u gornjem kraju, je kao upao u kuciste.
Inace, pad radi skoro pa savrseno. Ponekad se desi da " ne vidi " prste, ali cini mi se da je tad razlog sto sam previse " nezan ". :) Jedva i da ga dodirujem. Da li je to normalno?
Da li ga reklamirati i traziti zamenu ili ne? Sta bi vi uradili?

Prilozi

• 20141021_000751.jpg
    20141021_000751.jpg
    284.3 KB · Pregleda: 111
vidjao sam ovakve probleme koji su bili na ogromnom popustu cini mi se da je u gigatronu bio g56 sa istim problemom
ja bih trazio nov, nisi odvojio malu sumu novca i uredjaj si kupio da radi savrseno... nije to plastikaner od 40-50k pa nema veze trazi nov

Ne znam koliko je bitno za pricu, ali uredjaj nije kupljen u Srbiji. Trenutno sam u Svici i ovde sam ga uzeo u media markt-u. Dali su mi 3 god garancije. Posto je ovo moj prvi lap top nzm koliko je ovo cesto i da li se reklamira. Ali ok, kontaktiracu ih pa cemo da vidimo sta ce da bidne. :)

Možeš da reklamiraš bez problema.

Inače, kroz ruke mi je prošlo dosta laptopova i ne pamtim kad sam video laptop sa sličnim problemom. Obično plastične šarke (sa par metalnih elemenata) drže touchpad, pa ili touch nije dobro namešten ili su šarke naprsle.

Poslednja izmena:
media markt ima veoma fleksibilnu politiku po pitanju reklamacije, bar su to neka moja iskustva sa njima... žao mi je što ih nema na nšim prostorima

@Y2K imam N550 i imam slicnu situaciju. pad radi savrseno iako postoji udubljenje u jednom cosku. Tap to click radi na celoj povrsini dok push to click(preuzeto od MBP i MBA) ne radi kod gornje ivice na mozda 2cm debljine. Ako mene pitas, sve je ok.

Nazad
Vrh Dno