Šta je novo?

ASUS N6600 AGP mozda problem

niki999

Čuven
Učlanjen(a)
14.02.2005
Poena
815
Nabavio sam skoro ASUS N6600 AGP graficku kartu. Sve radi kako treba ali imam jednu dilemu. Naime instalirao sam Asusov program smart doctor i on mi konstantno javlja da je napon koji obezbedjuje agp slot 1.5V. (sto je ok i tako kaze u uputstvu za plocu) a da treba 3.3 V, inace sama kartica se napaja preko AGP slota i prikljucka za hard disk. Ostali parametri su ok. Testirao sam karticu u igri Guild Wars i sve sam stavio na najvise detalja i u DOOMu i sve je radilo ali opet sam malo zabrinut nije se ni jednom resetovalo ili sl ali opet... Imate li neki savet ili resenje za ovo.

KOnfiguracija je

FIC AN11 VIA K266
AMD XP 2000+
512 mb
1 hdd 40 mb
1 DVD
1 CDRW
ASUS N6600
AGP 4X

Pozdrav,
N

Ne brigaj se, napon AGP-a treba da bude tih 1.5V...

p.s. Jedino gde se koristi napon od 3.3V, a da mi trenutno pada na pamet, je baterija CMOS-a... :trust:

Delija je napisao(la):
Ne brigaj se, napon AGP-a treba da bude tih 1.5V...

p.s. Jedino gde se koristi napon od 3.3V, a da mi trenutno pada na pamet, je baterija CMOS-a... :trust:

RAM, PCI, Chipset,... :d

E da znas, kad bih roknuo memoriju sa 2.9V na 3.3V i chipset sa 1.6V na isto toliko (jos bolje! :p), mozda bih i uspeo da podignem magistalu na 400MHz... :D

p.s. Kriogeno hladjenje se podrazumeva... :p

Delija je napisao(la):
E da znas, kad bih roknuo memoriju sa 2.9V na 3.3V i chipset sa 1.6V na isto toliko (jos bolje! :p), mozda bih i uspeo da podignem magistalu na 400MHz... :D

p.s. Kriogeno hladjenje se podrazumeva... :p

Hehehe... :D

Te komponente se napajaju sa 3.3V-ne grane. :d
Ne ide njima ceo napon od 3.3V, mada bi bilo dobro u odredjenim slucajevima.

Vrh Dno