Šta je novo?

Asus N53JN-SX107D

po konstrukciji ovog n53 mislim da mu postolje nece bas nista pomoci jer kolko vidim vazduh uvlaci od napred...

To me i brine, tesko je naci postolje koje duva vazduh bas na mesto gde su otvori na uvlacenje vazduha na N53 (napred levo).

Razmisljam o ovom:
http://www.banleong.com/sg/CM+Notepal+E1

Jeste ruzno, ali ima veliki vent i mrezastu celu gornju povrsinu , pa mozda i bude od koristi.

A i dimenzije odgovaraju.

Ili mozda neko ima bolji predlog?

Poslednja izmena:
slazem se sa danijel00, hladnjak ti nece pomoci, djabe ces baciti pare. mislim da je na n53 hladjenje ekstra odradjeno i da neces imati problema sa pregrejavanjem.

Ja mislim da dimenzije nisu dobre.

Naravno da se isplati. :)

Uz N53 sam kupio CM NotePal U2, koristio ga par dana, a potom prešao na 17" laptop. Za tih par dana korišćenja U2 nisam uključivao ventilatore, tačnije uklonio sam ih skroz (što je lepa osobina ovog postolja) i koristio postolje kako bih laptop odigao od podloge i sprečio da usisava prašinu, dlačice... i na šta se sve već može naići ako se ne drži na stolu. Takođe, dešavalo mi se da prospem čašu soka/vode po stolu, tečnost se jako brzo razlije, pa opet znači da laptop bude malo odignut i u takvim situacijama. Takođe U2 se može koristiti i kao štitnik u torbi jer je od aluminijuma i laptop lepo upada u podlogu sa unutrašnje stane, a takođe ni na gumi nisu štedeli. Za 17" je U2 već mala, ali sam je zadržao ako nekad opet budem imao 15" laptop i ne bude je u prodaji. Za nekih, mislim, 2800din, odlična podloga.

[YOUTUBE]TBZFLHUmROE[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
ja imam dve podloge za 15" i obe su premale za n53...|( kolko si ti tih asusa izmenjao? |)

Nazad
Vrh Dno