Silverrider
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.09.2003
- Poena
- 619
Sta moze a ste ne? Koji su uredjeji drugih proizvodjaca u tom cenovnom rangu i perfomansama?
WiFi ti nece biti od neke vajde. Raspitao sam se ovde kod jedne WLAN mreze da li bi primili signal sa PDA, i lepo su me otkacili, jer bi strasno kocilo mrezu. Veza Bluetooth-mobilni je sasvim dobra, a chat (imas i nekoliko IRC klijenata za PPC), mail itd. ne kosta mnogo.Silverrider je napisao(la):Zar nije bolje za tu razliku umesto BT-a kupiti CF Wireless card, nekako mi je to korisnije nego BT?
Kakva je situacija sa serbian prevodima zaa dvix?
bukum je napisao(la):BT ti treba da ga povezes sa mob ( GPRS ) i surfujes netom ( malo je skupo pa sam ga ja samo koristio za chat tj msn ). Sto se tice prevoda imas divx encoder detaljnije je objasnjeno na nekom thredu pa se potrudi i nadji ga
james je napisao(la):Ja imam doticni![]()
Prilicno sam zadovoljan sa njime. Doduse u poslednje vreme ga samo koristim za citanje knjiga i igranje Age-a.
Koristim ga oko 2 sata dnevno i punim ga otprilike svaki treci dan.
Ne znam mozda je bolje da dodas jos 50- tak evra i da gupis onu vreziju sa vajrlesom, ako ti treba.
Recimo kod njega me nervira sto kada kliknem na start cekam par sekundi da izlista programe (ali je to najverovatnije do velikog broja istih)
I svremena na vreme se zablokira pa ga treba resetovati.
To su mane koje sam primetio, sve ostalo je ok. Sto se mene tice preporuka :banana:
Silverrider je napisao(la):Mozes malo opsirnije da ga opisem. Malo da ga mucis (testiras) pa da napises utiske. Recimo koliko video materijala moze da reprodukuje sa jednim punjenjem. Isto tako i mp3 muzike, koriscenjem word, excel, outlook i ostalih programa sa max. osvetljenjem ekrana itd.
Da li ima bagova, kakav utisak ostavlja stylus...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari