Šta je novo?

Asus MW221U

hm i ja bih voleo da znam! lepo izgleda :)
ima li ko predstavu o ceni i gde se moze naci?

samo da je u uk oko 400e. 270 funtica.

Navodno slika nije nishta posebno, koliko sam nashao na netu.

Poslednja izmena:
E to me najvise buni,na jednom review-u(samo sam taj i nasao)
pisu da je za igre najaci 22",a da color rendering poor,a na nekom drugom sajtu sam samo
video review-s kupaca i svi kazu da kada su ukljucili monitor slika kvalitet slike ih je odusevio!
Inace u nemackoj moze da se nadje od 250€-270€! Znaci nek kod nas kosta i 350€ i eto dobrog monitora!

Poslednja izmena:
hah ja se ponadao da ce mu cena biti slicna kao i ovom aceru sto ga svi cekaju :)
nista znaci cuva se lova za acer :)

Evo sad sam video ima ga u gigatronu,oni NISU NORMALNI 460€!!!!:mad:
Pa kakav je to bezobrazluk,u svabiji gde oces za 270€ a kod nas...:wall:

Poslednja izmena:
hahha 460! lol
stvarno ga preterase! pa da li je moguce da je on bolji recimo od samsunga?!

Nisu krivi...

Nisu krivi prodavci mada i oni znaju nekad da ga u.... ali mislim da je bezobrazan tj. bezobrazni uvoznici koji se ugradjuju 100% na cenu a nekad i vise. Npr. u Nemackoj imate 226BW na 325e na akcijama u prodavnicama s'vremena na vreme regularna cena je 10% jaca a kod nas znate svi cenu 425e i vise...imam i dilerski cenovnik Erc-a uvoznika Samsunga i u njima je problem. Mislim da to ima veze sa drzavom i zakonom tako da nemoramo da se nerviramo tu smo gde smo i valjda ce da prezivimo.;)

I nemci imaju porez :)
bolje uzeti samsung 226bw ako se vecj daju tolike pare. Ah...500e za krsh TN panel :(

Hmmm ne znam da li je u Gigatronu neka greška, ali taj monitor sam našao za nekih 350€ na nekom drugom mestu :trust:
Pozdrav. :wave:
Mogao bi Maxa da nam da neko svoje viđenje (ne)kvalteta dotičnog monitora.

Poslednja izmena:
Jer zna neko ko je glavni ovde u nasoj drzavi za ASUSA(gde im je predstavnisto ovde u Srbiji)?
Recimo treba da mi izvrse neku zamenu i gde da ih kontaktiram,onaj sajt yu.asus.com
je na srpskom samo prva strana,kontaktirajte nas strana je vec na drugom jeziku!?

Poslednja izmena:
Dl

Direct Link, Pakom...svi su oni kokosari ali probaj u DLu:)

Da li si probao sa Kimtecom. Pouzdano znam da ga imaju (monitor) na lageru.
Pozdrav. :wave:

I na kraju...

Kakav je ovaj monitor da li ga neko uopste ima i kakvih je performansi???;)

Ja sam ga uzeo skoro,jako sam zadovoljan! Presao sam na njega sa Samsunga 940b!
Samo ima malo duhova kada je ukljucen splendid mod,ali to se da popraviti tako sto asus ima
novi firmware koji to resava!

Poslednja izmena:
Ergonomija

Kakva mu je ergonomija
Mnogo mi je bitno da se pomera po visini???!!!:zgran:

Ja sam ga uzeo skoro,jako sam zadovoljan! Presao sam na njega sa Samsunga 940b!
Samo ima malo duhova kada je ukljucen splendid mod,ali to se da popraviti tako sto asus ima
novi firmware koji to resava!

trebalo bi da uzmem monitor i to vec sutra, koji firmware da gledam?

pozdrav

Nemoze da se pomera po visini,ali meni je ovako sasvim ok!
Sto se tice firmware-a neznam koji je tacno,ali znam da je taj problem resen u seriji u maju
tako da na poledjini monitora gledas da bude ta seria!(mozda bude radila i neka aprilska ne znam)

Poslednja izmena:
Review

Postavi neki review kao sto je lik postavio za 226BW:p

Sto se tice plave boje to se lako da srediti manual-nim podesavanjem!
Jedini problem su duhovi kada je ukljucen overdrive! Znaci kada ugasite overdrive u meniu
duhovi nestaju! I za ovo postoji resenje u novom firmware-u! Samo treba da ti ga update-uje
onaj kod koga si kupio! Ko god se dvoumi,ako moze sredi problem duhova neka ga kupi nece pogresiti!

Jeste toliko ali preko kod nas treba da se zaradi ljudi sta vam je!!!

Au *** juche je bila 294e. Nisu normalni

IGI!!!Daj neki screenshot review itd...nemoj da si lenj;)

Nazad
Vrh Dno