Šta je novo?

Asus Maximus Formula bios

anarki1302

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.02.2009
Poena
200
Decko od koga sam kupio ovu je stavio bios od rampage formule...Koji je postupak da vratim bios od maximus formule na plocu?

Poslednja izmena:
Podeli sa nama shta te zeza pa da vidimo da ischupamo shto se ishcupati mozhe.

Koliko me secjanje sluzhi taj bios mod ne donosi u sushtini nishta sem nekolicinu FSB-a..ali bash neshto mizerno..

Podeli sa nama shta te zeza pa da vidimo da ischupamo shto se ishcupati mozhe.

Koliko me secjanje sluzhi taj bios mod ne donosi u sushtini nishta sem nekolicinu FSB-a..ali bash neshto mizerno..

zeza me prvi pcex,nekad mi ukljuci komp,a nekada samo ventilatori rade kao ludi...mozda i nije do toga,ali reko da pokusam...u drugom je sve ok

Sta se desava kada uradish clear cmos ? Probaj ako te ne mrzi da izvadish cpu iz socket-a i da ga vratish. Ako imash neki aftermarket cooler [ a vidim da imash box ] vidi samo da ne pretegnesh mnogo.

Sta se desava kada uradish clear cmos ? Probaj ako te ne mrzi da izvadish cpu iz socket-a i da ga vratish. Ako imash neki aftermarket cooler [ a vidim da imash box ] vidi samo da ne pretegnesh mnogo.

uradio sam clear cmos,prvi mi pomoglo pa ponovo pocelo probleme da pravi.nekih pola sata je vec u redu.skinucu cpu pa cu ga ponovo vratiti

vec nekoliko puta pali kako treba.

sada je sve ok,hvala vam na pomoci

Vidi baci neki test stabilnosti da budesh 100% siguran da ti je sve ok. Tipa 20-ak krugova Linx-a, MemTest...

Inache i dalje stoji to shto sam gore rekao za taj "mod". Nije taj koji je stavio taj bios neko ko ne zna zashto je to uradio, tako da to mozhe biti samo plus [ ako mene pitash ] tj ti si verovatno i znao za to a ako je precjutao to onda nije u redu. Ne verujem da panjish taj quad preko 3.4ghz jer ionako to je mogucje sa bilo kojim biosom [ pod uslovom da ne trazhi neke sulude voltazhe ]. Drago mi je da je pomogao savet !
:wave:

nije mi rekao,ali nema veze,nebitno koji je bios,samo me brine da nije pciex u kvaru ili da je spreman da rikne.Mod ima nove opcije za oc,i potpuno je bezopasan,masa ljudi ih je uradila,mada ne vidim svrhu.Decko mi je rekao da fsb ide malo preko 500,a ni to mi nije preterano bitno.3,2ghz na ovom ****** od quada je extra.Garancija je do februara sledece godine,nemam razloga da brinem,nisam hteo da dizem frku ako je sa plocom sve u redu.Probacu linx i memtets cim se sutra vratim kuci...hvala oki

ako bude opet pravila probleme,vraticu nekako stari bios i poslati na servis...

Poslednja izmena:
Da iskoristim naziv teme, ali za drugi problem.
Burazer mi se zali da kad god nestane struje, bios mu izgubi sva podesavanja.
Sad dodjoh na odmor, zamenio sam bateriju nadajuci se da ce to resiti problem, ali nije.
Sta moze biti?

Nazad
Vrh Dno