Šta je novo?

Asus M4A785TD-V EVO ili GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H

Васили

Cenjen
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poena
151
Koja je bolja a u istom su skoro cenovnom rangu

Asus M4A785TD-V EVO ili GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H

Kućište treba da bude 'opremljeno' konektorom i kablom.

***, neki ljudi toliko nemaju obraza da je meni sad neprijatno da odem i trazim mu jer me je sramota na njegov red....Ako se nisam 20 X vracao za razne stvari pocevsi od racuna i garancije pa nadalje nisam ni jednom....ko zna sta jos fali....videcu koliko to kosta i da li ima da se nabavi pa cu sam da uzmem....ako ne imam staru firewire karticu....

Ispod DVI konektora su ti u istom redu (crveni konektori) E-Sata, Firewire i 2x USB konektori. Ukoliko govorimo o ASUS M4A785TD-V EVO. Tako da firewire kartica nije potrebna.
U pravu si druze...Ima konektor na ploci...ima i na kucistu mesto da se prikljuci...ali fali kabal izmedju ploce i kucista...kuciste je frontier ME11A-BK/BK...Sad cu mozda da lupim glupost ali ako je bio u stanju da to ukrade 9 a pokusao je da me zavrne na 1001 nacin ) jel mogao jos nesto sa ploce da iscupa? Pominje se nesto wireles kartica, raid isl...jel to mogao da makne sa ploce?

.Sad cu mozda da lupim glupost ali ako je bio u stanju da to ukrade 9 a pokusao je da me zavrne na 1001 nacin ) jel mogao jos nesto sa ploce da iscupa? Pominje se nesto wireles kartica, raid isl...jel to mogao da makne sa ploce?

Šta da ti uktade????? Šta da iščupa sa ploče????

Ploča ima Firewire konektor sa zadnje strane, što znači da na taj računar možeš prikačiti kameru, hard disk ili nešto treće.
Dva sa ploče su namenjeni kućištima koja svakako nisu frontier ME11A-BK/BK i slični smehotresi, već su ANTEC, CHIEFTEC, CoolerMaster itd, ali i za njih treba pitati imaju li dotični konektor sa prednje strane, uz to ta kućišta koštaju bar 50€ bez napajanja.
Cene računara od firme do firme variraju +/- 3%, 'štednjom' na računaru obaraš njegove perfomanse i ne nalaziš nešto povoljniju firmu od drugih firmi. Računar nisu procesor, količina memorije, hard disk i grafička karta. Njega čine i matična ploča, kućište, napajanje. Kupovinu računara određuju naše potrebe i mogućnosti, ali i informisanost o uređaju.

U pravu si druze...Ima konektor na ploci...ima i na kucistu mesto da se prikljuci...ali fali kabal izmedju ploce i kucista...kuciste je frontier ME11A-BK/BK...Sad cu mozda da lupim glupost ali ako je bio u stanju da to ukrade 9 a pokusao je da me zavrne na 1001 nacin ) jel mogao jos nesto sa ploce da iscupa? Pominje se nesto wireles kartica, raid isl...jel to mogao da makne sa ploce?

Ti kablovi su trebali da ti dodju uz kuciste. Ali cisto sumnjam da ih je uopste bilo u kucistu te cene, kvaliteta i karakteristika

Vrh Dno