Za nijansicu asus![]()
Kupio sam ovog asusa...Ima 2 1394 inetgrisana iliti interna konektora ali mi nisu dosli kablovi da ih spojim na kuciste.Jel se kupuju odvojeno ili je prodavac odlucio da ih zadrzi za sebe???
Kućište treba da bude 'opremljeno' konektorom i kablom.
U pravu si druze...Ima konektor na ploci...ima i na kucistu mesto da se prikljuci...ali fali kabal izmedju ploce i kucista...kuciste je frontier ME11A-BK/BK...Sad cu mozda da lupim glupost ali ako je bio u stanju da to ukrade 9 a pokusao je da me zavrne na 1001 nacin ) jel mogao jos nesto sa ploce da iscupa? Pominje se nesto wireles kartica, raid isl...jel to mogao da makne sa ploce?Ispod DVI konektora su ti u istom redu (crveni konektori) E-Sata, Firewire i 2x USB konektori. Ukoliko govorimo o ASUS M4A785TD-V EVO. Tako da firewire kartica nije potrebna.
.Sad cu mozda da lupim glupost ali ako je bio u stanju da to ukrade 9 a pokusao je da me zavrne na 1001 nacin ) jel mogao jos nesto sa ploce da iscupa? Pominje se nesto wireles kartica, raid isl...jel to mogao da makne sa ploce?
U pravu si druze...Ima konektor na ploci...ima i na kucistu mesto da se prikljuci...ali fali kabal izmedju ploce i kucista...kuciste je frontier ME11A-BK/BK...Sad cu mozda da lupim glupost ali ako je bio u stanju da to ukrade 9 a pokusao je da me zavrne na 1001 nacin ) jel mogao jos nesto sa ploce da iscupa? Pominje se nesto wireles kartica, raid isl...jel to mogao da makne sa ploce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari