Šta je novo?

Asus M4A78-E

Molea

Cenjen
Učlanjen(a)
27.12.2009
Poena
155
Zdravo,

Imam ovu plocu i kada upalim kompjuter, posle pojavljivanja onog zelenog ekrana sa asusovim logom(gde se treba stisnuti DEL za ulazak u bios), izbaci mi "CPU fan error. Press F1 to resume". Prijavljuje gresku u kuleru za procesor. Ali on normalno radi. Kako to da iskljucim, vise me iritira! Da napomenem da sam pre par nedelja slucajno polomio 2 kondenzatora na ploci, jer imam malo kuciste i kada gurcem CD citac, on uradi u plocu. Da li cu imati neke posledice zbog toga?

Hvala unapred!

Pronadji u BIOS-u:
Boot > Boot Settings Configuration > Halt On ili mozda stoji Wait for F1, i prebaci na None ili Disable.

Zdravo,

Imam ovu plocu i kada upalim kompjuter, posle pojavljivanja onog zelenog ekrana sa asusovim logom(gde se treba stisnuti DEL za ulazak u bios), izbaci mi "CPU fan error. Press F1 to resume". Prijavljuje gresku u kuleru za procesor. Ali on normalno radi. Kako to da iskljucim, vise me iritira! Da napomenem da sam pre par nedelja slucajno polomio 2 kondenzatora na ploci, jer imam malo kuciste i kada gurcem CD citac, on uradi u plocu. Da li cu imati neke posledice zbog toga?

Hvala unapred!

Jel' se ti zezas ili si ozbiljan????

@Taraba,

Hvala mnogo, namestio sam! :)

A jel ja mogu da odnesem u servis, da mi nameste opet ta 2 kondenzatora. To su oni najmanji, ne znam sad tacko koliko imaju w.

Hvala jos jednom!

@Taraba,

Hvala mnogo, namestio sam! :)

A jel ja mogu da odnesem u servis, da mi nameste opet ta 2 kondenzatora. To su oni najmanji, ne znam sad tacko koliko imaju w.

Hvala jos jednom!

Mozes, samo je problem sto se takvi mali malo teze nalaze, ali pozeljno je da to uradis.

Ako znas neko orijentacionu cenu za njih. Da sad ne ispadne da moram prodati bubreg, da ih kupim. Jel su skuplji od 500 dinara?

jao malo pre sam bas to namestio drugaru, izbacivalo mu non- stop cpu fan error a fan radi, problem je bio sto je uboo fan u case fan mesto, a ne u cpu fan...

@milance82
uglavnom se ta greska i napravi tj. promasi se mesto za cpu fan pa otud i ta greska.

@Molea proveri da i ti nisi uradio isto , pre ce biti da si promasio mesto nego da je zbog ta dva kondezatora, ali ti kodnezatori mogu da ti prave neki drugi problem koji trenutno ne vidis.
Oko zamene istih nije problem ako hoces da ih menjas javi se.

Vrh Dno