Šta je novo?

ASUS Lamborghini VX2

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Najbrži, najposebniji ali i najskuplji notebook koji je ikada ušao u našu redakciju, svakako je ASUS Lamborghini VX2. Notebook pred kojim konkurenciji klecaju kolena, koga se ni Pininfarina postideo ne bi, igrač za veliku scenu, svako(a) bi ga poželeo...ne kažu džabe da uvek treba sačekati "second edition", VX2 to pravilo potvrđuje...

Više o tome...

Mislim da za duplo manje para moze da se uzme bolji laptop.
Kod ovog ASUSa ae placa fensi izgled i ime Lamborgini.

i jedinstvenost,lap je brooka!

Mislim da za duplo manje para moze da se uzme bolji laptop.
Kod ovog ASUSa ae placa fensi izgled i ime Lamborgini.

Tu uvek dolazis do price o tome sta ko ocekuje... Tom logikom niko ne bi kupovao npr. Jaguar, jer i Passat moze da te vozi, ima slicne performanse, ali ga pored tebe vozi jos milion ljudi za razliku od Jaguara.

Ili jesi ili nisi :)

u potpunosti si u pravu:)

Jeste lep, nema šta. Pitam se da li će i McLaren i BMW uskoro imati svoje notebook predstavnike :)

Ili možda Zastava - kako bi izgledao notebook "YUGO - Florida VX3" ?

@delimir

Siguro je da ce ovaj ASUS imati svojih kupaca, ali cena mu je nerazumna.
Dati vise od 3000 eur za nesto sto mozes da dobijes za duplo manje para je stvarno nepromisljeno.
Jasno mi je da ima ljudi koji imaju para ko blata, ali nikada mi nece biti jasno zbog cega moraju da se razbacuju njima.

Pa i moj Mac Book Pro je 240 000 dinara u radnji, pa da opet kupujem ne bih kupio nista drugo :)

Jednostavno - svaka roba ima svog kupca.

BTW: Ne mozes dobiti isto za duplo manje para, mozes dobiti notebook slicne/iste hardverske specifikacije.

Poslednja izmena:
Meni su pale gace kad sam ga video :D

Ali dobro, i ovde mozemo sa diskusijom unedogled, zasto kupiti Zileri odelo ako ima odelo u Nikolasu, zasto Bulgari nakit kad ima zlatara Stefanovic, zasto Diesel a ne legend i tako u krug...

Ko hoce da se razlikuje od drugih i sebi moze da priusti kozu, klimu...why not? :)

Nazad
Vrh Dno