Šta je novo?

ASUS kuciste

Jesi...

Lici mi na neki niskobudzetni usisivac :D

Ali stvarno kakav je ovo usisivac? Kirby 3600 ili mozda Rainbow 3600 :D Jos jedan potez Asusa za Mini-Monopol :S:

kUdtiHaEX je napisao(la):
Jesi...

Lici mi na neki niskobudzetni usisivac :D

Jel ti baš toliko mrziš ASUS? :-devil-: :eyebrows:

Ne mrzim Asus, ali kada sam video onu gomilu plastike koja je cudno oblikovana, prvo sam pomislio na neki jeftini turski usisivac :D :D :D :D

Stvarno izgleda cudno, nije losa fora, uzmes usisivac i napravis kuciste :d

Stvarno lepo kućište! :)

Ovo je ''gaming'' kuciste...i treba da bude cudnog dizajna...a prvenstveno treba da bude napravljena o kvalitetnog materijala, ali izgleda da je od plastike...
Mene zanima koliko bi mogla da bude cena kucista....ja bi rekao jedno 150 jevreja, sta vi mislite?
Poz.

Pustite to sto lici na usisivac. Ja bih voleo da ga isprobam pa sto da ne i zadrzim. :)
Bio je opis u Digital!-u, i mislim da je kuciste na test ustupio Direct Link (uvoznici ASUS-a).

POZ :wave:

Invader je napisao(la):
Stvarno izgleda cudno, nije losa fora, uzmes usisivac i napravis kuciste :d

Mislim da je bolje da uzes "SMEDEREVAC" i napravis kuciste.
Ovo stvarno lici na usisivac ,)

Stvarno podseća na usisivač,ali nekako svemirski....

Cini mi se da sam negde procitao da je plastika od koje je kuciste odradjeno osetljivo na UV svetlost, sto morate priznati je extra. Onda kada bih uzeo to kuciste sve cetiri UV neonke bih stavio spolja. :D

Poslednja izmena:
Jel ti u bas SVAKOM postu moras da stavis to POZ :wave: na kraju??? :D

POZ :wave: :d

Pa to ti je kao neka vrsta signature-a. :D

Za dz? Razmisli dvaput. Mozda je ruzno, al ipak je to ASUS :d

Ne, ne razumete, ovo je visenamensko kuciste, dodje vam strina ili neka rodbina u goste, i samo uzmete ovo kuciste, zalepite mu pozadi jedno crevo, i HVALITE SE: "Pogledajte sto nam stigo usisivac iz Nemackuuu!!!" Ima da crknu od zavisti!

Kuciste postoji vec par meseci...
Ako bi se prodavalo kod nas, cena bi bila preko 200EUR-a (sa PDV-om) - mislim, bez napajanja...

sve u svemu lep usisivac :)

Kuciste strava izgleda , malo podseca na alien kucista!

stvarno ste ga preterali sa.....lep usisivac....bla bla bla....
@ZoNi: tebi je najbitnije da sluzi ne mora i da izgleda dobro, takav sam pomalo i ja... al da ga ne bi uzeo za dz....mora da se salis
@Vule: samo za tebe od mene i od Gidre85
Poz :wave:

Ne znam sta je vama lepo ovde (sudim samo po slici) ali meni deluje kao pocetnicki rad nekog plasticara iz Nove Pazove :D :D Mislim da bi ovo bolje proslo kao kalup za usisivac (cak bih mogao odmah da kazem i gde se kesa stavlja :)).

Salu na stranu, daleko od toga da ne poseduje kvalitete (pretpostavicu da je kvalitetna plastika, UV..) ali to ne opravdava tako visoku cenu (neko je rekao 200e bez napajanja). Ma koliko napaljeni gamer bili, mozete kupiti daleko bolje kuciste za te pare (i jos da vam preostane). Naravno Zoni, tvoj komentar da ga ne bi uzeo ni za dz je totalno out of order :D

Poslednja izmena:
ma, bre uzeo bih ga ja da mi ga neko poklanja, ali sta da radim posle sa time? Mozda da ga prodam nekome ili poklonim za b-day? Poenta je u tome da ga ja NIKAKO i NI U KOM SLUCAJU ne bih koristio kao kuciste za MOJ komp! Izgleda mi pomalo kao ono debilsko kuciste, koje se dobija uz neke CT racunare (znate, ono kao nekakv Ferari :) )

@ Dorry: Asus, pa sta? :p

ZoNi je napisao(la):
ma, bre uzeo bih ga ja da mi ga neko poklanja, ali sta da radim posle sa time? Mozda da ga prodam nekome ili poklonim za b-day? Poenta je u tome da ga ja NIKAKO i NI U KOM SLUCAJU ne bih koristio kao kuciste za MOJ komp! Izgleda mi pomalo kao ono debilsko kuciste, koje se dobija uz neke CT racunare (znate, ono kao nekakv Ferari :) )

@ Dorry: Asus, pa sta? :p

[SPAM]Ne diraj, bre, to ti je kompijuter! :D[/SPAM]

Kad bolje razmislim ovo kuciste me pomalo podseca na Alfu iz mocnih rendzera, ali ne znam zasto :D

Za sve:

Gde se seti Alfe, to mi nikad ne bi palo na pemet :)

Btw :wave:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno