Šta je novo?

Asus k70io - bela slika

LupusSbc

Slavan
Učlanjen(a)
26.12.2009
Poena
304
Pozdrav svima!
Dobio sam pre par dana lap top iz naslova. Jedini problem je sto slika ponekad pobeli. I takodje sam primetio da se to najcesce desava kada izvucem punjac iz lap top-a ili iz struje. Posle toga moram da ga restrtujem, ili prebacim u hibernaciju da bi se pojavila slika. Kacio sam ga na hdmi kabl kad pobeli, i na drugom displayu daje sliku, ali ima neke kockice i slicno. Ovo se ne desava tako cesto, za 5 dana mi se desilo 3 puta, i to zato sto sam 2x namerno izvadio punjac da utvrdim gore receno. A prvi put kad sam ga tek dobio i gledao neki film. Posle toga sam ga otvorio i ocistio od prasine, i vise se nije desavalo tako random nestajanje.
Igrao sam par igrica na njemu, i sve radi, grafika radi i ne desava se ovaj problem sa ekranom tokom igranja.

Pitanje je sta bi moglo da bude pokvareno? Prvo sam mislio da je grafika, ali mi je cudno posto se nista ne desava kada je grafa zagrejana. U pitanju je inace gt 120m.

I jos da kazem da slika nije cisto bela, nego se vide 2 strafte na ekranu, ali samo pod odredjenim uglovima. I lap top reaguje dok je bela slika.

Hvala unapred za pomoc.

Grafika sigurno
Verovatno je neka Nvidia u njemu

Vrh Dno