Šta je novo?

Asus k53 zujanje u slusalicama kada je prikljucen notebook cooler .

DonMarkon

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2008
Poena
395
Stize mi juce CM E1 posto mi je laptop ukljucen 24/7 rekoh da ga rashladim malo . Posto inace slusam muziku konstanto primetim neko cudno zujanje na slusalicama .
Odmah pocnem da razmisljam sta sam menjao u zadnjem periodu , iskljucim cooler nema zujanja ukljucim zuji . Da li je ovo normalno ili ne :S ? Inace zujanje nije bas slabo kada se slusa muzika na nekih 10 15 % cuje se preko ne jer muzika nadglasa .

Da napomenem da sam probao da prikljucim na PC onda nema zujanja na laptopu ni na pc-u

Poslednja izmena od urednika:
Zujanje potiče od rada motorčića kulera koji nije dobro blokiran na smetnje za okolinu. Bolji majstor će ti možda moći da ugradi neki blok kondenzator na taj motor da eliminiše smetnje.

Hmm da li da trazim zamenu za cooler ili je ovo seriski problem :S ? Naravno ovo ne mozes da znas ali da li je uobicajna pojava ? Pogotovo me buni sto se cuje na laptopu ali ne i na PC-u

EDIT

Kada sam ubacio usb 3 ( koji je skroz sa druge strane i koji ne dohvata kablic on hladjenja) nema zujanja , cenim da posto su ova 2 usb-a sa druge strane odmah do 3.5 mm ulaza prenose neku smetnju .

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno