jaygee
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2006
- Poena
- 320
Pre par dana mi stigao novi Asus K53Jr i non-stop ispusta neke cudne zvuke, rekao bih da je kao slabo pištanje, ne znam čega... Ali dopire iz gornjeg desnog dela tastature.... u delu gde je prikljucak za lan i gde se nalazi dvd drajv.....
Da li je to normalno ili ne, ne mogu da procenim, mada imam utisak da na drugih laptopovima to nisam primećivao... Šta mislite?
Izgledalo je da je problem resen, naime nisam formatirao drugu particiju koju sam napravio (stajala je kao Raw) i dok je formatirao zvuk je nestao (kapiram da je nestao dok je hard disk konstantno nešto radio), medjutim posle se opet vratio i veoma iritira.
Pročitao sam na, krajnje bednom, Asusovom forumu da su ljudi imali slican tj. isti problem i da im se desavalo da posle par dana hard disk jednostavno crkne.
Niko ne zna u cemu je resenje, ima li ko ideju?
Ne mogu da verujem da sam toliki baksuz i da ću morati da ga vraćam.
Hvala.
Da li je to normalno ili ne, ne mogu da procenim, mada imam utisak da na drugih laptopovima to nisam primećivao... Šta mislite?
Izgledalo je da je problem resen, naime nisam formatirao drugu particiju koju sam napravio (stajala je kao Raw) i dok je formatirao zvuk je nestao (kapiram da je nestao dok je hard disk konstantno nešto radio), medjutim posle se opet vratio i veoma iritira.
Pročitao sam na, krajnje bednom, Asusovom forumu da su ljudi imali slican tj. isti problem i da im se desavalo da posle par dana hard disk jednostavno crkne.
Niko ne zna u cemu je resenje, ima li ko ideju?
Ne mogu da verujem da sam toliki baksuz i da ću morati da ga vraćam.
Hvala.