Šta je novo?

ASUS K50C i leva sarka

Lug11322

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2007
Poena
320
pozdrav svima i vapaj. pre dve nedelje sam kupio kevi doticni uredjaj.intalirao XP SP3, office i jos po nesto, i sta reci,za namenu kojoj ce sluziti nema zamerke,svi zadovoljni.medjutim iz cista mira nicim izazvana,prilikom otvaranja,samo krc...i ode leva sarkica.samo sto nisam zaplako.fizicko ostecenje od samo 2mm a boli strasno!ima li neko iskusva sa ovakvim stvarima.opravlja li se?mogu li da se pozovem na garanciju?sta da kazem?ocajan sam. kupljen je u LAP-top centru, garancija je na ComTrade.

Kontaktiraj CT i objasni im situaciju. Ako su imali iskustva sa slicnim kvarovima na tom modelu, mozda ti prihvate garanciju.

ne znam dal je bolje da se pojavim sa uredjajem i kazem sta me muci, jer ako zovem, i da imaju slicno iskustvo,ne verujem da ce biti "da,da nema problema,resicemo,to se cesto desava". svakako cu probati,mislio sam da je neko imao slicno iskustvo(daleko bilo),pa da cujem kako je slucaj resen iz prve ruke.

Ako je kupljen prije dva tjedna i ako se to dogodilo prilikom normalnog otvaranja, bez padova i ostalog, to spada u garanciju jer je to tvornicki defekt tako da ja predlazem da nosis u ovlasteni servis.

ne znam dal je bolje da se pojavim sa uredjajem i kazem sta me muci, jer ako zovem, i da imaju slicno iskustvo,ne verujem da ce biti "da,da nema problema,resicemo,to se cesto desava". svakako cu probati,mislio sam da je neko imao slicno iskustvo(daleko bilo),pa da cujem kako je slucaj resen iz prve ruke.

Ovlasceni servis je Kimtec, i obavezno odnesi uredjaj na servis. Postoji mogucnost da ce prihvatiti u garanciji ... meni jesu :)

zahvaljujem na odgovorima,nije bilo padova,urdjej je sve vreme bio na stolu,uostalom pad se ne moze sakriti.vec mi je lakse..

nije bas sarka,

juce ga keva donela,evo slike,ima li sanse da je ova plastikica,maska sarke, rezervni deo?

Prilozi

• IMG_0080_resize.JPG
    IMG_0080_resize.JPG
    261.8 KB · Pregleda: 141
Jeste rezervni deo. Ako ti je samo ta plastikica polomljena onda super.

re:taraba,

jeste druze samo to,zvacu sutra Kimtec pa da ga nosim,hvala na odgovoru,trebalo mi je nesto tako umirujuce

ovako,

vise je za temu "Praćenje toka reklamacije za notebook računare", al da javim. svratio tek danas do Kimtec-a,kazem sta je problem,dodje majstor,kaze to ne spada u garanciju al moz da se naruci.ajd nema veze slozim se,al mora i da se plati,kaze bice nesto malo,kolko malo?,kaze malo.ja se slozim.uredjaj primljen na servis,odmah i vracen,jer ni nema potrebe da bude kod njih.ceka se 15-ak dana dok roba stigne i toje to.sad cekam.

epilog,

izracunam ja juce da je vreme da proverim sta je sa mojim "hinge kaver"-om il tako nesto,cimnem servis,kaze ne znam moram da provrerim,zvacemo vas.negde pri kraju dana,stvarno poziv.stigla plastika,donesite uredjaj.odnesem ga jutros,ostavim.za oko 2 sata poziv,gotovo.cena 500 din.odneo 500din,uzeo uredjaj.to je to.

Зашто би забога плаћао кад ти је лаптоп у гаранцији?

zezno sam se,

pgazio princip,nisam imao dovoljno snage da se cimam i pominjem inspekciju,jos vise sam zezno onog sledeceg ko bude imao isti problem(neka ostanem jedini).rece mi momak na kasi,dok sam placo,da im je to prva intervencija za tu sifru posla.nadam se da ni nece biti vise.

pgazio princip,nisam imao dovoljno snage da se cimam i pominjem inspekciju,jos vise sam zezno onog sledeceg ko bude imao isti problem(neka ostanem jedini).rece mi momak na kasi,dok sam placo,da im je to prva intervencija za tu sifru posla.nadam se da ni nece biti vise.
Sorry to hear that :S: (звучи глупо кад се преведе ова фраза)

Ја имам еееPC 4G, значи прва генерација, стар преко годину дана, па опет хоћу да се цимам и помињем кога год треба. Исто ми је пукла шарка, слично као теби.

Vrh Dno