Šta je novo?

Asus ili Viewsonic 22"

cubase

Slavan
Učlanjen(a)
12.07.2008
Poena
301
Pomagajte!

Do ponedeljka moram da napravim izbor izmedju ASUS VW222U ili ViewSonic VX2240w

Cenovno su 10e razlike, ali ne znam sta bi u ovom trenutku bio best buy. Dakle, svaka sugestija ili pomoc su dobrodosle.

Hvala svima unapred. Prvi put da postujem na bench forumu, ali vas pratim mnooooogo dugo, i zahvaljujem se na svim pomocima koje sam nasao do sada...

Kakvu garanciju ima taj VS?
ASUS daje na 1 bilo kakav pixell cele 3 godine.

Ja koliko znam, VS daje istu takvu garanciju.

Znaci, ako se odlucim za Asus-a, svaki prodavac treba da da takvu garanciju.

Bilo bi lepo ako neko poseduje jedan od ova dva monitora da napise par recenica, kako je zadovoljan?

Znaci, ako se odlucim za Asus-a, svaki prodavac treba da da takvu garanciju.

Na žalost, u Srbiji nije tako.

Bilo bi lepo ako neko poseduje jedan od ova dva monitora da napise par recenica, kako je zadovoljan?

Ja sam Posle Philips 19-ice i LG 20-ice prezadovoljan sa ASUS-om. ;)
Svaki VS koji sam u radnji video je ta klasa što se slike tiče - Philips, ASUS, LG i VS. daleko bolje od bilo kavog Samšunga.

Nisam imao prilike da vidim taj Asus, vidjao sam samo VW222s. I verzija bez DVI je skroz solidna, samo mi nije jasno sto su ovaj DVi model popljuvali u ovom review-u. Verovatno ih je mrzelo da ispravljaju ceo test jer su prvi put dobili falerican primerak...
http://techgage.com/article/asus_vw222_22-inch_wide-screen/

Raspitaj se za Viewsonic, ja takodje sumnjam u "1 pixel" garanciju...

I ja sam prvi put dobi faličan primerak, nije hteo da se budi iz stend baj-a i expresno je zamenjen za drugi. Eto i to nešto govori o ASUS-u a i o prodavcu. :)

Znaci ako budem uzimao ASUS-a da obavezno trazim da proverim monitor koji cu dobiti na licu mesta !?

Znaci ako budem uzimao ASUS-a da obavezno trazim da proverim monitor koji cu dobiti na licu mesta !?

Ne samo ASUS, bilo koji monitor i procitaj garanciju pre nego sto das pare, kod nas prevaranata koliko hoces (mislim i na poznatije firme sve ti je to ista fela, vise vole na sitno da ukradu nego 'leba da jedu).

Poslednja izmena:
Vrh Dno